Nad Ljubljano zopet zavihrala nacistična zastava

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Klik

Jasno, gre za snemanje filma...ampak vseeno se najdejo posebneži, ki jim to očitno ni jasno...(halo...kamere, reflektorji, odbojniki, le v kateri jami ti ljudje živijo?) mogoče gre za prejemnike boræevskih pokojnin (po možnosti po dedku partizanu)

''Snemanje filma je predvsem zaradi nacistične zastave med Ljubljančani in Ljubljančankami izzvalo nekaj razburjenja, nekateri so člane ekipe spraševali, ali imajo dovoljenje za izobešanje te zastave.''
bonk.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Slavljenje Stalina pod Vršičem. Slavljenje morilskega diktatorja v Severni Koreji... edino logično nadaljevanje je še slavljenje zaveznika z začetka WW2. Ker bi direktno malikovanje Hitlerja bilo najmanj neokusno so si pač komunisteki pripravili diverzijo iz zasede= kao snemajo film v resnici pa le zadovoljujejo svoje potrebe po čaščenju svojih najljubših totalitarističnih diktatorjev.

PS- kar brez skrbi, zagotovo bodo čez nekaj dni plapolale tudi peterokrake, da bodo lahko častili tudi največje božanstvo=pedofilski zločinec broz.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Na to niti pomislil nisem, si pa očitno ti dobil trdega.
evil.gif

Upam sem sicer, da boš upsel lansirati kak vsaj duhovit, če ne že pronicljiv komenta, ampak hja, oæitno sem prevelik optimist.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
No, ne se zgovarjat..kdo se pa rad slika v nemški uniformi.
tongue-1.gif

na tako temo se pa ne da sproducirat duhovitejšega komentarja, kot sem ga..
ne-ne-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Ljudje preprosto najbrž niso vedeli, da gre za snemanje filma. Ko so pa to zvedeli, pa so se logično vprašali, da bi nekje v naših zakonih že moralo biti, da tudi v tem primeru rabiš posebno dovoljenje kot za (skoraj) vse drugo in so to pač vprašali. Kdo bi jim zameril...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
A nekaj povem.
Moj pražlahtnik je bil med drugo svetovno skoraj ustreljen zaradi zastave.
Zakaj ker je bil en naci praznik in on je ni imel izobešene pa jih je fasal in v naslednjo če je ne bo
10.gif
pa je kupil največjo kar jo je dobil. Za naslednji praznik jo zrola dol z balkona in bam gestapo na vratih kaj izobeša komunistično zastavo in ko ga vlečejo ven da ga bojo ustrelil jo žena odrola do konca... jasno se je pokazala svastika in je dobil samo batine da je bil do konca življenja invalid.

Nauk te tega je: enim nekaj ni prav, da je taka zastava enim pa da je druga zastava.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Ne nauk te zgodbe je, da noben ekstrem ni dober. Ce ne bi kupil najvecje zastave ne bi dobil batin ker bi bila dovolj majhna da je ne bi bilo potrebno dodatno razvijati.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Slavljenje Stalina pod Vršičem . Slavljenje morilskega diktatorja v Severni Koreji... edino logično nadaljevanje je še slavljenje zaveznika z začetka WW2. Ker bi direktno malikovanje Hitlerja bilo najmanj neokusno so si pač komunisteki pripravili diverzijo iz zasede= kao snemajo film v resnici pa le zadovoljujejo svoje potrebe po čaščenju svojih najljubših totalitarističnih diktatorjev.

PS- kar brez skrbi, zagotovo bodo čez nekaj dni plapolale tudi peterokrake, da bodo lahko častili tudi največje božanstvo=pedofilski zločinec broz.
tebi ni najbolj jasno komu je postavljena ruska kapelica?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
In?

Si oblekel svojo (naci) uniformo in se slikal v "avtentičnem" okolju?

Suzica, dsf, tele itn. so na prizorišču in žalujejo za izgubljenim obdobjem?

Sicer je pismenim (lahko) takoj jasno, za kaj se gre, ampak to ni ravno domena slovenskih naciklerofašistov:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Moja 'uniforma' visi na istem obešalniku kot tvoja ministrantska obleka.
evil.gif

Iz teh slik, ki si ju pripel, je zelo jasno razvidno še najbolj butastim, da gre za snemanje filma. Če sem prav razumel, takšnega, ki obsoja nacistični režim.

Pa se vseeno najdejo butlji, ki mislijo, da so naciji vkorakali v Ljubljano
hysterical-1.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik skala pravi:
tebi ni najbolj jasno komu je postavljena ruska kapelica?
Ruska kapelica pod Vršičem je postavljena v spomin na umrle Ruske vojne ujetnike med WW1. Letošnja proslava ob tej kapelici pa je bilo tipično poveličevanje komunističnega totalitarizma in verjamem, da so se umrli Ruski vojaki obračali v grobu.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Sej za obesanje zastave, tuje, rabis dovoljenje. A ni tako?
Koliko dovoljenj so izdali za izobešanje tujih zastav ob vsakoletnem dražgoškem kruljenju?