Na območju nekdanjega Stola zasegli več kot 200 av

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Policisti so v preiskavi na območju nekdanjega Stola zasegli več kot 200 avtomobilskih delov

avtomobilski-deli.jpg

Zanimivo skrivališče...ker je tko dost javno......a ko sem tja nesel stol na popravilo me je varnostnik na izhodu pregledal od glave do pete (da ne bi kakšno družbeno lastnino kradel iz propadajoče tovarne)......avte je pa spregledal
bonk.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Pred 2 leti sem šel en plin za varjenje kupit v eno delavnico tam.... sem čist na eazy not vletu.

Mislim, da še vratarja ni blo tam.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Sem bil enkrat v teh delavnicah in mi je bilo zelooo sumljivo. Kao prodaja karamboliranih vozil, pa noben ni bil karamboliran.
smirk-1.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.258
4.836
113
Verjetno si bil na Korenovi cesti, kjer še lavfa proizvodnja stolov...

Ta "racija" pa je bila v "stari" proizvodnji, na Ljubljanski cesti, kjer je sedaj "industrijska cona" in polno razlličnih lastnikov/najmenikov,
kot je bilo tudi to podjetje, ki ima avto odpad in prodaja avtomobilske dele... Podobno kot Feštanj in drugi...

Vprašanje pa je, koliko od teh vozil vmes je nelegalno "pridobljenih" veliko je zaletenih iz SLO in tujine, možno pa
do so bili vmes tudi kakšni ukradeni, če so policisti slednje ugotavljali, verjetno to ni bilo brez podlage...

Sem sam sem pa kaj tudi že tam iskal, nekateri ki so delali tam, pa imajo tudi že kaj zgodovine za sabo...

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.258
4.836
113
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Sem bil enkrat v teh delavnicah in mi je bilo zelooo sumljivo. Kao prodaja karamboliranih vozil, pa noben ni bil karamboliran.
smirk-1.gif

Ali si slabo gledal ali pa nis bil tukaj... vedno je polno razbitin naokrog, pa nekaj tudi celih vmes.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
Čisto mi je jasno da kradejo avte. ampak da bi razbite kradli. Komu? Kleparjem?
Če nisem pred nekaj meseci celo nekaj policisjkega videl tam. Seveda če je bilo to tam ob ALCU skladišču (v smeri proti glavni cesti, vtistem vogalu za Kikom)
Škoda ker ni street viewa.

Nazadnje urejeno:

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.258
4.836
113
Kdo je rekel da kradejo razbite avte
smile-1.gif

v takih "razgradlinicah/odpadih" vozil, enostavno izginejo tudi avti ki so bili ukradeni, verjetno celi
smile-1.gif

po drugi strani, pa gre tam čez polno denarja na "sivo" oz. brez računa, tako da zna biti to tudi zanimivo za FURS ipd...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
videl sem razbite (in ne odšravfane dele). Niso pa bili ravno low budget avti po spominu. Videl pred kakšne pol leta.
Je pa res da je kazalo da so avte sicer poskušali skrivati za ograjami, v stavbi? itd..
Škoda ker se street view ni zapeljal skozi stol

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Kaj bi ti pa street view pomagal? V objektu je skladisce, zunaj je bolj ko ne stara sara.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
smile-1.gif

v takih "razgradlinicah/odpadih" vozil, enostavno izginejo tudi avti ki so bili ukradeni, verjetno celi
smile-1.gif

po drugi strani, pa gre tam čez polno denarja na "sivo" oz. brez računa, tako da zna biti to tudi zanimivo za FURS ipd...

V ukradenih je kar dosti rezervnih delov, ki niso nikjer prijavljeni od luči do ne vem računalnika z manj kilometri

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
A to je tisti prodajalec, zadaj za EuroSpinom?

Enkrat sem tam nekaj kupoval in same sumljive face

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.258
4.836
113
Citat:
Uporabnik Dr_S pravi:
A to je tisti prodajalec, zadaj za EuroSpinom?

Enkrat sem tam nekaj kupoval in same sumljive face

Všeč mi je tvoj podpis, liči skoraj kot na tole temo, s tem da so se tukaj morali vsaj potruditi in razšravfati avte
evil.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.258
4.836
113
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
smile-1.gif

smile-1.gif

V ukradenih je kar dosti rezervnih delov, ki niso nikjer prijavljeni od luči do ne vem računalnika z manj kilometri

No shit Sherlock
tongue-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Jaz sem zunaj s "ceste" videl razbitine. Ne vem zakaj imam v glavi da sem videl celo nekaj policijskega razbitega.
Ja sej se prodajajo razbiti in rabljeni policijski avti...