Seveda bo odpisal, samo malo potrpljenja.
Mu pa napiši, da sem te (Anton) poslal. Bom kakšno klobaso in literček Plavca zastonj snedel in spil.
Joke
Običajno se potem malo bolj potrudijo, če je stara stranka zadaj.
Je pa Pašman malce dolgočasen, bolj za možgane spuščat na pašo. Itak se v Dalmaciji (z izjemo velikih središč) nič kaj posebnega ne dogaja. Tam, kjer smo mi ja pa bolj "jeba", vsaj kar se zraven priti tiče, čeprav gremo letos zadnjič, ( 7 let je kar dovolj in še preveč za isto destinacijo).
Mi smo nastanjeni pri njemu, apartma (spalnica z zakonsko posteljo in balkonom - pogled na morje) + dnevna soba s raztegljivim trosedom (kuhinja s hladilnikom, štedilnikom, TV, DVD, internet), balkonom in klimo, kopalnica s tuš kabino in lastnim parkirnim prostorom.
Best of the best je, da je do plaže cca 10-20 m in da ima na plaži lastni tuš, Wc, in prostor, kjer lahko preko noči pustite ležalnike, blazine, plavutke in ostali počitniški stuff. Obala je drobno kamenjčkasta, plaža pa trda, nabita mivka.
Dopoldne sonce prihaja z Velebita in je potreben sončnik, popoldne pa senco nudi naravna "vzboklina", samo pomol je skozi v soncu za tiste, ki se hočejo "roštiljat".
Načeloma se da dogovoriti za samo uporabo amartmaja ali nočenje z zajtrkom, pol ponzion ali pa polni penzion.
Cene niso navite, saj gre vseskupaj preko internetne prodaja in vmes ni posrednikov, ki pobašejo znaten del denarja.
Če te zanima za drugo leto, lahko posredujem za naš apartman. Termin od konca 7 meseca do maksimalno 15.8. Lahko tudi 7, 10, 14 dni. Po želji. Je pa potrebno dahniti "da, vzamem" preden se odpravim dol in pa seveda položiti akontacijo 100 €, da je zagarantirano za obe strani, katero ob plačilu tudi poračuna.
Družina Muscet je odličen gostitelj in skoraj vse kar nudijo sami pridelajo, razen mesa in kruha, sami kuhajo in strežejo, skratka družinsko podjetje, kjer vsak nosi svoj del odgovornosti za dobro počutje gostov.
Mimogrede, na kakšen prost termin ljudje že čakajo po več kot 3 leta, a jim slabo kaže. Večinoma so gostje Slovenci, tudi otrok je vedno dovolj.
Za letos, pa kot si mu pisal, naj ti poišče nekaj takšnega kot si opisal in verjetno tudi njemu poslal v zahtevi, mimogrede pa lahko (če boš izbral) prečekiraš še za naslednje leto.
Mi plačamo okoli 100 € na dan, v čemer je vključena tudi hrana za 3 osebe, kar se mi ne zdi ravno pretirano, ozirajoč se na bogat zajtrk, kosilo z juho, prikuho, solato in sladico, ter večerjo, ki je v enakem rangu kot kosilo samo, da je brez juhe.
Občasno tudi zaroštilja, včasih balkanska pojedina, drugič ribe in morska rižota, po želji pa še kaj drugega naredijo. Pred leti je bila z nami kolegica vegeterijanka in so zanjo pač posebno kuhali.
Skratka, če se ne bi že malo naveličali bi kar ostali, saj smo živeli kot bubregi v loju.
Do kopnega vozi trajekt (dokaj pogosto), v mestu je zdravtveni dom, pošta, par trgovin, tržica, nekaj lokalov, pekarij, potem se pa že neha. Po domače, za uživat v miru, čistem morju in dobri hrani za soliden denar.