Na kakšen način pregledujete forum?

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Jaz pregledujem forum tako, da si najprej vse oddelke, pododdelke in nato še posamezne topice, ki me zanimajo, odprem v zavihkih in potem berem ter jih sproti zapiram. Ni šans, da bi klikal "nazaj"
grin1.gif

Pa vi?

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik matix pravi:

Jaz pregledujem forum tako, da si najprej vse oddelke, pododdelke in nato še posamezne topice, ki me zanimajo, odprem v zavihkih in potem berem ter jih sproti zapiram. Ni šans, da bi klikal "nazaj"
grin1.gif

Kaj to pomeni "v zavihkih"?

(se opravičujem, ampak res ne vem - jaz klikam, ampak ne na "back", pač pa na link, ki me pripelje direktno nazaj na seznam tem v posameznem podforumu - v levem zgornjem kotu ekrana).

Nazadnje urejeno:

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
(se opravičujem, ampak res ne vem - jaz klikam, ampak ne na "back", pač pa na link, ki me pripelje direktno nazaj na seznam tem v posameznem podforumu - v levem zgornjem kotu ekrana).

Možnost Firefoxa. Ne odpreš povezave v novem oknu ampak le v zavihku. Brskanje je na ta način dosti preglednejše in (mislim da) manj sistemsko požrešno. Ko se enkrat navadiš, je zakon.

Drugače pa je moje brskanje enako...odprem podforum, teme odprem v zavihkih in sproti zapiram.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Tudi jaz odprem podforum v zavihku in potem tudi vse teme, ki me zanimajo v zavihkih. Sproti preberem in po potrebi odgovorim, nato zaprem zavihek in grem v naslednji podforum.

Nazaj ne klikam, razen v posebnih primerih.
smile-1.gif

Brez zavihkov sploh ne znam več pregledovati forumov in spletnih strani.
Hvala za zavihke.
wink-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
A, tako.

To omogoča tudi IE 7 (desni klik na miški).

Ne vem, meni je super tisti link zgoraj levo (Hvala, MaverickT!
roza.gif
).

Nazadnje urejeno:

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Jaz pa kar v enem zavihku od browserja preglejujem forum. Po zavihkih imam še druge strani. Najprej pregledam zadnje aktivnosti na forumu, potem pa še stvari ki me zanimajo. Mogoče bi bilo fino, če bi lahko prek RSS spremljal določene threade.
grims-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik matix pravi:
grin1.gif

Tko tud jst delam ... kliknem na tisto kar me znaima. Ko preberm kliknem na link, ki me pelje v podforum in to je to. Sicer uporabljam Mozillo, ampak mi je tko najbolj pregledno ....

LP

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
najprej odprem podforum....odprem vse teme ki me zanimajo v zavihkih.....jih preberem...odpišem po potrebi...
grem na naslednji podforum

tudi jaz
zmaga.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Jst se spravim na Alter, gledam forum od zgoraj navzdol. Najprej preberem novo pri mobitelih, pdajih, komplet računalništvo. Potem pa novice&dogodke, včasih še čvek in spam kotiček... nazadnje pa še tehnično poporo in trgovino, če se slučajno dogaja kej novega.
Ko pa zmanjka novosti...grem pa še enkrat vse, včasih je tudi kaj zanimivega kar spregledam
smile-1.gif

lp
Peter

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Jaz pa Alter odprem v dveh vazihkih. V enem je javni del, v drugem pa zasebni. Več zavihkova za Alter ne uporabljam, ker so ti namenjeni drugim internetnim stranem. Če bi imela vse kar želim prebrati odprto v zavihkih, potem bi bla to ena velika zmeda.

Mi je pa možnost "Vse teme" na dnu strani super in jo skoz uporabljam.

MackaGrrr

Pripravnik
4. nov 2007
376
0
16
Kliknem na temo, pregledam naslove, pregledam kje so nove objave... Nic posebnega skratka.