Citat:
Uporabnik matix pravi:
Jaz pregledujem forum tako, da si najprej vse oddelke, pododdelke in nato še posamezne topice, ki me zanimajo, odprem v zavihkih in potem berem ter jih sproti zapiram. Ni šans, da bi klikal "nazaj"
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Kaj to pomeni "v zavihkih"?
(se opravičujem, ampak res ne vem - jaz klikam, ampak ne na "back", pač pa na link, ki me pripelje direktno nazaj na seznam tem v posameznem podforumu - v levem zgornjem kotu ekrana).
Tko tud jst delam ... kliknem na tisto kar me znaima. Ko preberm kliknem na link, ki me pelje v podforum in to je to. Sicer uporabljam Mozillo, ampak mi je tko najbolj pregledno ....Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Jaz pregledujem forum tako, da si najprej vse oddelke, pododdelke in nato še posamezne topice, ki me zanimajo, odprem v zavihkih in potem berem ter jih sproti zapiram. Ni šans, da bi klikal "nazaj"
Kaj to pomeni "v zavihkih"?
(se opravičujem, ampak res ne vem - jaz klikam, ampak ne na "back", pač pa na link, ki me pripelje direktno nazaj na seznam tem v posameznem podforumu - v levem zgornjem kotu ekrana).
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
najprej odprem podforum....odprem vse teme ki me zanimajo v zavihkih.....jih preberem...odpišem po potrebi...
grem na naslednji podforum