N73 firmware

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Imam eno hudo težavo, ki je ne znam rešiti, zato bi bil dobrodošel kakšen dober nasvet. Bi pa že na začetku prosil, da se vzdržite nepotrebnih komentarjev v stilu
stupid-1.gif
.

Svojo navadno N73 sem si želel nadgraditi na ME.
uf-1.gif

Product code sem uspešno zamenjal, pognal Nokia Software Updater, le ta mi je našel novejši firmware, ga downloadal in ga začel nalagati na telefon. Instalacija je do približno 75% šla normalno, nato je telefon izgubil povezavo z računalnikom. Po navodilih NSU-ja sem odstranil podatkovni kabel in baterijo, oba priključil nazaj, prižgal telefon in ponovno začel z inštalacijo firmware-a. Žal neuspešno, postopek se pri vsaki ponovitvi konča isto, računalnik ne prepozna telefona. Očitno sem "zabrikal" telefon.
jezen.gif

Kaj sedaj? Je kakšna možnost, da to sam uredim doma? Mi zadevo lahko popravijo na servisu? Zaradi tega posega v telefon garancija verjetno ne velja več (telefon je star 6 mes.)? Koliko bi stalo popravilo telefona?

Hvala vnaprej za vse pametne odgovore.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Kolikor vem. lahko naredis tudi doma... Phoenix je program, najti moras se neke popravke oz po domace krek in pa firmware za ta telefon. Po moje prevec dela glede na to, da ti bodo to na servisi postimali za par 10€.
Sam sem ta postopek(nov software, spreminjaje product code) naredil vsaj 50x in nikoli ni bilo nobenih problemov =S. Je pa brezveze na to Nokio dajati zdaj FW od ME, ker imata tako ali tako isti player-to je bil vcasih najvecji plus ME.