Muslimani v Slo baje kupujejo zidanice

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Klik

Magnetogram seje odbora, tema je bila sicer prepoved polavtomatskega orožja - predlog EK

19. trak 11.30 naprej, govori poslanec Zvonko Lah, SDS...očitno stardec na trški gori dobi novo družbo
grin1.gif

Möderndoferjevo bluzenje o 'dark netu' in o prodajanju orožja leta 1993, ter Grimosovo izvajanje o udbi pa so teme, ki jih niti ne bi komentiral, tale z domnevnim kupovanjem zidanic je vsaj zabavna
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ja, ampak z omejevanjem lovcev in športnih strelcev ne bodo preprečili ne 'dark neta', ne kupovanja orožja s strani teroristov.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
če bi bil funkcionalno pismen, bi videl, da je poanta seje bila povsem drugje, kot si ti predstavljaš...sicer pa, glede na to, da živiš še kar lepo doma (glej temo: patriot - en čuden trot), verjetno ni bojazni, da bo ahmed kupil vašo zidanico, ker je to najbrž edini kraj, kamor se lahko zatečeš, da v alkoholnem opoju pozabiš na tašæo?
cheer.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Tle je pa sploh legendarna...

''PREDSEDNICA MAG. LILIJANA KOZLOVIČ: …se držite te teme.

ZVONKO LAH (PS SDS): Ne me razjeziti, ker me boste predolgo poslušali.

PREDSEDNICA MAG. LILIJANA KOZLOVIČ: …Imamo tudi ukrepe za…

ZVONKO LAH (PS SDS): …Bom samo…

PREDSEDNICA MAG. LILIJANA KOZLOVIČ: …primer zlorab.

ZVONKO LAH (PS SDS): …Ja, imate, ampak bomo imeli pa drugo sejo in še seje in še seje lahko, ker boste pa morali poslušati, ker jo lahko skličemo.''

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Vem da je zate nepredstavljivo, ampak nekateri smo sposobni živet na svojem, brez mamine kikle.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Tle je pa sploh legendarna...

''PREDSEDNICA MAG. LILIJANA KOZLOVIČ: …se držite te teme.

ZVONKO LAH (PS SDS): Ne me razjeziti, ker me boste predolgo poslušali.

PREDSEDNICA MAG. LILIJANA KOZLOVIČ: …Imamo tudi ukrepe za…

ZVONKO LAH (PS SDS): …Bom samo…

PREDSEDNICA MAG. LILIJANA KOZLOVIČ: …primer zlorab.

ZVONKO LAH (PS SDS): …Ja, imate, ampak bomo imeli pa drugo sejo in še seje in še seje lahko, ker boste pa morali poslušati, ker jo lahko skličemo.''
ps sds pomeni pozitivna slovenija + sds? (pozabil kaj trentuno ta sds sploh pomeni ker konstantno spreminjajo)
torej ta človek grozi da ga je treba poslušati ker bo drugače vedno znova in znova skiceval seje da ga bodo morali poslušati, ker če ga ne bodo po spet sklical sejo... ker lahko! meni se to zdi še ena stopnica višje od navadnega trola.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
PS je kratica za poslansko skupino...je pa tako, Mahnič je imel precej pojma, o čem govorijo, grims je stalno uhajal na begunce in zgrešil poanto z idejami o neki samoobrambi ljudstva...čeprav se lahko zgodi, da bo dejansko prišlo do bistvenega poslabšanja varnosti...mödrendorfer pa itak sploh ne pozna področja kaj dosti