Seveda ma, delamo velikokrat. Je pa zadeva popolnoma enostavna. Najprej kupiš mleto meso, jaz prisegam na goveje. Na olju prepražiš na drobno narezano čebulo, dodaš meso, soliš, popraš, jaz dodam še baziliko in origano. Obvezno še malo paradižnikove mezge iz tube in pustiš, da se praži ene 20 minut. Sproti zalivaš z vodo, ali pa z juho če jo imaš.
Krompir olupiš, narežeš na rezine in daš kuhat. Vre naj samo dobrih 10 minut. Potem pa ognjevarna posoda - namažeš jo z maslom ali margarino, naložiš plast krompirja, plast mesa, plast krompirja, plast mesa, plast krompirja. Po vrhu poliješ jajce zmešano s kislo smetano in daš v pečico. Čez pol ure vzameš ven, po želji še potreseš z naribanim sirom in pustiš, da se še ta zapeče.