Multifunkcijska naprava

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
176
63
38
Stari laser Samsung je začel zafrkavati (papir se zatakne), zato gledam nove zadeve. Ma kdo izkušnje s tiskalnikom Samsung SCX3200 ?

Tiskalnik se bo uporabljal doma. Občasno se printa kak oglas iz avto neta in podobnih strani. Tako da sem trenutno še v dilemi, a kupit barvni laserski, ali črnobeli laserski s skenerjem. Cene so zelo podobne.
Kaj bi mi priporočili?
smile-1.gif

Aja kupoval bom verjetno v Big Bangu, kjer ti priznajo 20% popusta, če prineseš stari tiskalnik.
Hvala in lp

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
176
63
38
Mater, spet nisem bral malega tiska.
wink-1.gif

Sam tale HPjev tiskalnik se mi zdi pa hudičevo osnovni, za tako ceno.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Stari laser Samsung je začel zafrkavati (papir se zatakne), zato gledam nove zadeve. Ma kdo izkušnje s tiskalnikom Samsung SCX3200 ?

Tiskalnik se bo uporabljal doma. Občasno se printa kak oglas iz avto neta in podobnih strani. Tako da sem trenutno še v dilemi, a kupit barvni laserski, ali črnobeli laserski s skenerjem. Cene so zelo podobne.
Kaj bi mi priporočili?
smile-1.gif

Aja kupoval bom verjetno v Big Bangu, kjer ti priznajo 20% popusta, če prineseš stari tiskalnik.
Hvala in lp

Imam Samsung SCX-3205W in sem z napravo zelo zadovoljen. Priporočam nakup printerja, ki omogoča tiskanje prek WiFi omrežja. Zadeva je super in vsekakor vredna svojega denarja. Mislim da z nakupom ne boš zgrešil.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Hvala za link, sem takoj izkoristil priložnost in nesel tja pokvarjen HP PSC, vzel pa Photosmart AIO B010. Zaenkrat se še zaganja, ampak mislim da bom zadovoljen, pa še lep je
smile-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Sam tale HPjev tiskalnik se mi zdi pa hudičevo osnovni, za tako ceno.

Nič novega pri tovrstnih akcijah
wink-1.gif

Se lahko vzame bilo keri HP laser do 350
smirk-1.gif
če bi mel kakšn specifičen model, pa da ni na zalogi ti ga bodo že naročili..

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
176
63
38
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:

Kaj bi mi priporočili?
smile-1.gif

Hvala in lp

Imam Samsung SCX-3205W in sem z napravo zelo zadovoljen. Priporočam nakup printerja, ki omogoča tiskanje prek WiFi omrežja. Zadeva je super in vsekakor vredna svojega denarja. Mislim da z nakupom ne boš zgrešil.

Kaj pa je sploh razlika med 3200 in 3205? Berem karakteristike, pa nič posebnega ne vidim. Za WiFi pa zaenkrat ne vidim potrebe.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
176
63
38
A potem bi bil s TEM zadovoljen? Grem popoldne v Big Bang pogledat.

Kako je pa s cenami tonerjev v primerjavi s Samsungom?