Mtom in bivsi tom

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
A je mtom nateg iz toma? Neplacani upniki, delavci, lastnik pa z novo znamko, firmo???

Nisem sledil, bom pa pobrsksl se to zgodbo o uspehu

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
Tako je.
Lastnika oz. nekdaj glavnega ni več zraven (pelje novo firmo dalje), nadaljevali so nekateri ljudje iz oddelka razvoja in proizvodnje.

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
Naj bi bilo tako, ampak ne me držat čist za besedo.
Sigurno pa nekdanjega direktorja ni več zraven.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.524
1.109
113
Obišči stran
Klinc jih gleda, js bi mogu uveljavljat garancijo Toma
grin1.gif

Sem dobil eno zadnjih sedežen še od starega Toma (dobr da sm sploh dobu), pa je narejena tako šlampasto, da je joj. Če bi prej tako vedu nebi nikoli vzel...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.519
784
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Klinc jih gleda, js bi mogu uveljavljat garancijo Toma
grin1.gif

Sem dobil eno zadnjih sedežen še od starega Toma (dobr da sm sploh dobu), pa je narejena tako šlampasto, da je joj. Če bi prej tako vedu nebi nikoli vzel...

Si kupil takrat, ko so bili full popusti... kao razprodaja pred stecajem...
tongue-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.519
784
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Noja.. jaz nimam problemov... Taprva sedezna je zdrzala 20 let ... tadruga je sedaj stara ene tri, stiri leta... pa je tudi se kot nova... Prva je bila iz umetnega usnja, ta druga je pravo usnje ...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Naj bi bilo takole (kot mi je pripovedoval eden izmed lastnikov...)
Lastniki brez predsednika uprave so našli način da le-tega odstavijo in po hitrem postopku firmo pošljejo v stečaj. V naslednjem koraku so se z stečajnim upraviteljem dogovorili o najemu prostorov in opreme ter začeli s proizvodnjo. MTOM ni pravni naslednik TOMa. Najprej so naredili in dobavili vse sedežne, za katere je folk plačal avans in jih ni dobil zaradi situacije in stečaja... Dela nekih 10 ali 20 šivilij, krojačev, montažerjev..., pa vem da je tehnični zraven...
S tem so poizkušali rešiti ime in proizvodnjo (predno se dobri delavci raztepejo naokoli). Kako jim pa uspeva pa ne vem, že nekaj časa nisem bil v kontaktu.
Imam tudi sam njihovo sedežno iz mikrofibre.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Sem jo kupil konec lanskega leta. Dela imajo veliko. Kvaliteta in odnos Ok. Kaj bo pa na dolg rko, pa ne vem. Kolikor sem bil v kontaktu z ostalimi lastniki, je kvaliteta kar na nivoju glede na ceno.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Naj bi bilo takole (kot mi je pripovedoval eden izmed lastnikov...)
Lastniki brez predsednika uprave so našli način da le-tega odstavijo in po hitrem postopku firmo pošljejo v stečaj. V naslednjem koraku so se z stečajnim upraviteljem dogovorili o najemu prostorov in opreme ter začeli s proizvodnjo. MTOM ni pravni naslednik TOMa. Najprej so naredili in dobavili vse sedežne, za katere je folk plačal avans in jih ni dobil zaradi situacije in stečaja... Dela nekih 10 ali 20 šivilij, krojačev, montažerjev..., pa vem da je tehnični zraven...
S tem so poizkušali rešiti ime in proizvodnjo (predno se dobri delavci raztepejo naokoli). Kako jim pa uspeva pa ne vem, že nekaj časa nisem bil v kontaktu.
Imam tudi sam njihovo sedežno iz mikrofibre.

da bi izdelali in dobavili za stare kupce, čeprav denarja ni bilo..mal dvomim.