msn problem

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Torej, par dni nazaj se je naenkrat tole zgodilo, ob vklopu msnja.
kontakti so zaradi tega nedosegljivi...

Kak to popravit?
confused-1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
daj... sortiraj jih glede na status: menu->contacts->sort contacts by->status
pa povej, če zdaj "prav" kaže... meni tele grupe niso nikol ble simpatične prav preveč

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
nekdo ti je zvedel geslo(si kje na javnem mestu po nesreči označil zapomni si geslo?) in ti izbrisal kontakte.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Sej ni to problem, kak so razvrščeni. Problem je, da so vsi kao offline in ne morem odpret okna cza chat z njimi. Samo mail lahko pošljem. Glej ikonco poleg kontakta, pa jo primerjaj s svojo doma.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Meni to bolj izgleda, kot, da ti je en pobrisal vse kontakte. Non-instant messaging contacts pa so kontakti, ki jih imaš na hotmailu!

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Fak. Torej, kak jih najlažje vrnem?Da vsakega posebej vnesem? ggg

edit: Sicer ne vem, kak so se lahko zbrisali. SEm pa zaj ugotovil, kak se jih vrne. Bo verjetno za 2 min dela, ker jih mam samo nekaj preko 40.

Vsem HVALA za pomoč
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Čuden problem. Pravkar se mi je zaprl MSN, gor pa popnlo sporočilo, da sem se na messenger vpisala na drugem računalniku.
shocked-1.gif

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
danes se je meni tudi zgodilo, da je opozorilno okence javilo, da sem se vpisal na drugem računalniku... ko sem se želel ponovno vpisati, je napisalo da storitev trenutno ni dosegljiva, na live web page pa sem se lahko normalno prijavil, vendar pa ob želji po spremembi passworda dobil obvestilo, da so trenutno s storitvijo težave, in naj poizkusim pozneje...

zdaj dela MSN normalno naprej

tomi

Guru
1. sep 2007
18.612
9.828
113
40
MB
Citat:
Uporabnik KAALman pravi:
danes se je meni tudi zgodilo, da je opozorilno okence javilo, da sem se vpisal na drugem računalniku... ko sem se želel ponovno vpisati, je napisalo da storitev trenutno ni dosegljiva, na live web page pa sem se lahko normalno prijavil, vendar pa ob želji po spremembi passworda dobil obvestilo, da so trenutno s storitvijo težave, in naj poizkusim pozneje...

zdaj dela MSN normalno naprej

LOL, to je neka finta, jaz tudi en teden probaval v operi menjat geslo pa ni šlo, pol pa probam z ie pa glej glej v prvo
bonk.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Meni pa že od včeraj javlja da storitev kao ni dosegljiva ter kodo napake; 81000314. Na šihtu pa mi čisto normalno deluje.
bonk.gif