Mrežasta ograjca pod plotom (atrij)

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Živjo,

torej, gre se za atrijsko stanovanje in atrij je pač ograjen s klasičnim plotom ("lesena" ograja). Problem pri tem je, da je sam plot dvignjen za ene 10-15cm in spodaj se komot mačke sprehajajo.. PA bi jaz dal tam neko mrežasto ograjo -v Bauhausu sem gledal in nimajo nič primernega, imajo samo narolano ograjo rečno 10m, katero bi moral rezati na 20cm, pa še ne deluje mi dovolj močna... ima kdo idejo, kje bi lahko to nabavil?

Če pa ima kdo kakšno sliko, kako zadeva zgleda, pa še toliko bolje
smile-1.gif

hvala

Lp

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
sej pravim, v Bauhasu sem gledal in mi ni bilo všeč - imajo samo take tanke ograjce, ki jo lahko kar v roki zvijaš.. jaz bi malo bolj ornk zadevo..

Če ne drugega, zdej saj vem kaj iščem - kovinska mreža
smile-1.gif

EDIT:

evo, točno tako bi rabil - zgoraj levo ("A" varjanta)

1500370-kovinska_mrezica.JPG

Priponke

• 1500370-kovinska_mrezica.JPG
    1500370-kovinska_mrezica.JPG
    54,7 KB · Ogledi: 711
Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mislim, da imajo tudi tako mrežo v bauhausu. samo ne navito v roli, ampak cca meterske kose. Pa pocen vrjetno tut ni.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
V Živexu so imeli svojčas kar močno pocinkano mrežo, z okni cca 1x1cm. Če je zdržala kunca bo tudi mačka.

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
ja, no sej to bi rabil.. rabil bi pa ene 12m.. samo če je predrago, pol bo pač treba neko cenejšo varjanto.. bom šel še enkrta v bauhaus..

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Citat:
Uporabnik Raven pravi:
Živjo,

torej, gre se za atrijsko stanovanje in atrij je pač ograjen s klasičnim plotom ("lesena" ograja). Problem pri tem je, da je sam plot dvignjen za ene 10-15cm in spodaj se komot mačke sprehajajo.. PA bi jaz dal tam neko mrežasto ograjo -v Bauhausu sem gledal in nimajo nič primernega, imajo samo narolano ograjo rečno 10m, katero bi moral rezati na 20cm, pa še ne deluje mi dovolj močna... ima kdo idejo, kje bi lahko to nabavil?

Če pa ima kdo kakšno sliko, kako zadeva zgleda, pa še toliko bolje
smile-1.gif

hvala

Lp
Da se ne boš brez veze matral. A misliš, da to bo pa ustavilo mačko
grims-1.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik Raven pravi:
Ribnica ni ravno za vogalom, rad bi pa videl kaj kupim
smile-1.gif

pol pa pejt sem pogledat
METALURGIJA MALOPRODAJA ENOTA LJUBLJANA - Brnčičeva 45, 1231 Ljubljana - Črnuče

Telefon : 01 53 02 420
Telefax : 01 53 02 439

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Danes sem bil na MDM - pomojem je to to na Brnčičevi, verjento nista dve firmi skup - in pa INOX center na Letališki. Nikjer nimajo, oziroma MDM pravi, da bi moral naročit, pa samo da stroje zaženejo stane 50€ + material itd.. torej predrago.

INOX center, pa pravi da tega sploh nimajo več! Me je pa poslal v Ribnico ja...

Mam pa še eno varjanto v Mursko Soboti je neka firma, pokličeš, se zmeniš vse po telefonu pa dostavijo na dom.. Imajo že narejene mreže 1mx2m različnih vzorcev. Moram jutri poklicat, pa da vidim, koliko računajo.

@sad: Ja vem, da imajo mačke kremplje - vseeno jih bo manj prehajalo preko atrija. Mislim, sej ne, da zdej skos preganjamo mačke z atrija, sem pa ke je kakšna.. Gre se mi tudi, da lepše zgleda, pa še zemljo malo drži.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
Ja, nekje na SV koncu drzave nekdo stanca to plocevino. Se spomnim iz sluzbe ko sem iskal ponudbo za strop pred dvemi leti. Mogoce celo najdem na laptopu podatek o tem. Ce je to vesmetal z linka zgoraj pa ne vem, ker mi gsm ne odpre linka

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik Raven pravi:
Danes sem bil na MDM - pomojem je to to na Brnčičevi, verjento nista dve firmi skup

gor sem ti dal od KOVINTRADE d.d. naslov
tam imajo verjetno navadno (konstrukcijsko) ekspandirano pločevino, za nerjavno pa dvomim, da imajo. bo precej ceneje kot rostfraj . . . lahko pa še za ALU vprašaš. . .