mreža

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kot je že vsem znano si lastim rostilj haus. in zdej bi jest ta rostilj haus spremenil v..susilnico

vse je jasno kako se izvede, le en detjl mi manjka in sicer katero mrežo uporabiti. za zapret imam eno luknjo 2 krat 1 meter in sem mislil uporabiti tiste male drobne pocinkane mreze. potem sem se spomnil na fasadno mrezico. torej kaj je bolje itd. fasadno lahko odvijem, izvedem, spomladi zavijem. pocinkana pač ostane na pkvirju. ali lahko fasadno kaka zival pregrizne, preluknja ali je strah odvec, ce je vse skupaj dober meter nad tlemi...

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Prepričan sem, da bo plastika za vdor živali premalo.
Verjetno se bo sušilo tudi meso, tako da bo kovina boljša. Pa tudi sadje bi znalo privabit kakšnega od glodavcev, ti pa imajo ostre zobe
wink-1.gif
Privzdignjenost od tal za večino teh zverinic ni problem, celo več - všeč jim je.
Moje mnenje.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.102
5.644
113
Lej nevem kaj kompliciraš.......sej delaš v tej stroki.......najem enga bosanca pa da ti odganja te glodalce za 2 eur/h!

Al pa Vegrad stayl......najameš pa ne plačaš.....pa k začne sikat sam....mrš u......
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
v sobot sem slisal novo kletvico na gradbišču

mater vam j..vama svima treba još jedna hilda.

to je izdil bosanc na sefa podizvajalcev, bosanca...

Kamele0N

23. jul 2008
42.102
5.644
113
Jah lej....do neke mere jih zastopm.....

Včasih ko si kupu v stari jugi yugota in ti je po enem mescu padla šipa v vrata.....so na servisu za oblogo potegnl listk vn......kakva plata takva vrata
grin1.gif

Sam Hilda ne dojame da nismo več v socializmu.....da je treba delo tud plačat.....dobro delo pa tolk bolj...

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.102
5.644
113
Pa da vrnemo stream temi nazaj......

Na vikendici mamo šupo.....in na odprtinah to kovinsko mrežo......pa vseen lovimo miši za stavo tm not........še tolk lahko zapreš vedno se bo čez eno milimetrsko luknjo stisnla čez če se bo hotla....

Sicer pa dvomim da ko boš 1x fajn zadimu to sušilnico in miši ne bo več dišal....in če bo meso lepo na špagci/ketnci viselo da se bi miš spravla plezat po špagi do mesa.....

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:..Včasih ko si kupu v stari jugi yugota in ti je po enem mescu padla šipa v vrata.....so na servisu za oblogo potegnl listk vn......kakva plata takva vrata
grin1.gif
Popravek: ni bil Jugo, temveč rdeča 101 in ni bil listek, temveč karton, pisalo pa je res to, kar si zapisal - v cirilici .
Šipa je bila podložena s količkom.
Kako vem? Bil sem poleg, leta 1974, ko je kolegu prilepljena (!!!) ročka za dvig in spust zadnje leve šipe ostala v rokah... očitno se dogodek spreminja v legendo.

Se opravičujem za OFF

LP

Kamele0N

23. jul 2008
42.102
5.644
113
zmaga.gif
fotr razlagu to........prejle omenu... se je sam smejat začel

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a ti je fotr mogoce razlagal kako je v metuljcku (stanovanja kamnik) vtičnica tam samo za kamuflažo. žice za štrom se po enmu metru končajo.

Kamele0N

23. jul 2008
42.102
5.644
113
Sem bil tolk v tej stroki da nekak poznam verigo kako gre.........in kaj nej štromar nardi če predizvajalci zajebejo in zamudijo rok.....pol se pa vsem mudi pa neki na hitr nardijo...pa en prek druzga skačejo...

....pride nakonc jadni štromar pa vid da mora vso steno preštemat ker so mu jo že sfiniširal.....položi 1 m in se mu jebe
smile-1.gif

Predvidevam da je šlo tko....