Naenkrat brez (vsaj meni) vidnejšega razloga, neha ta spletni brskalnik predvajat video na 24 ur.com! V čem bi naj bila težava???
Če imaš Adblock inštaliran, ga izklopi in ti bo delaloCitat:
Uporabnik sonick pravi:
Naenkrat brez (vsaj meni) vidnejšega razloga, neha ta spletni brskalnik predvajat video na 24 ur.com! V čem bi naj bila težava???
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Uporabnik sonick pravi:
Jaz sem imel enak problem. Mi je delalo, potem pa naenkrat ne. Izklopil sem Adblock (samo na tej strani) in sedaj mi normalno delujeCitat:
Uporabnik sonick pravi:
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Uporabnik sonick pravi:
Pa saj ravno v tem je fora, da nisem nič spreminjal in nič na novo inštaliral! Edino, kot vsake toliko časa se mi je pokazalo okence za update nove verzije in to jt to! Od takrat naprej pa mi ne predvaja nobenga videja na 24ur.com!
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Pojma nimam zakaj ti ne deluje (pri meni je ok)....
Če pa že ne gre drugače pa ti predlagam:
- Naloži si dodatek "IE tab"
- Vpiši si stran 24ur.com kot stran, ki naj jo odpira v IE.
Rezultat: Stran 24 ur ti bo odprlo v novem zavihku FF, čeprav jo bo laufal IE.
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Da ne opiram nove teme. Je mozno v FF nastaviti tako, da ko gres na klik ali kako drug sran, ki zahteva certifikat, da te najprej vprasa za geslo certifikata. Nikjer nisem zasledil moznosti, da bi po uvozu certifikate, le tega lahko kje zascitil z geslom, tako kot ima to IE.