MotoGp karte za ogled

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Pozdravljeni!

Ker verjetno ne spremljate vsi dirk le pred televizorji, ampak gre kdo kdaj kakšno pogledat tudi v živo, me zanima, kje ste kaj kupovali karte in kakšne ste vzeli. Zanima me za Brno, saj sem že rezerviral hostel za 12 oseb, karto pa bi rabil za soboto in nedeljo.

Lp, Tuši

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Mi smo kupili na licu mesta. Mogoče ne kupiš vseh krat za soboto in nedeljo, je zelo verjetno, da v soboto ne boste vsi prišli do dirkališča
grin1.gif

P.S.: Si pa zgoden
tongue-1.gif

tommek

Pripravnik
21. feb 2008
36
16
8
Mi smo karte za letošnjo dirko naročili kar preko uradne strani dirkališča v Brnu. Vzeli smo za vse tri dni, so pa bile malo cenejše, kot pa na samem dirkališču na dan dogodka.

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Lani smo bli gor v enem res glupem kampu, skoraj brez vode in sanitarij, v nedeljo so nas ven vrgl, ker se je kamp zaprl, tko da smo letos pohiteli. Aja pa še računat so hotl en kup.
Letos pa lepo hostel v Brnu za manj kot 12€, dobil sem pa zadnjih 12 postelj ta termin
cheer.gif

Za karte pa uradno stran poznam, sam ponavadi se jih potem nabere kar precej teh prodajalcev.

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Torej tu. Ste vzeli te za 75€, ali kaj drugega?

P.S. Če bo šel še kdo od petka do ponedeljka, je nas sedaj 12 v dveh kombijih, torej za 4 bi se še našlo. Če bi koga interesiralo, sporočila na PM, ampak nič ne obljubim, ker do takrat je še dolga.

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Karte za Standing - C/F (infield) so letos po 80€ . Za pošiljanje po pošti zaračunajo še 5€ (Postal delivery (registered to prove we have sent but not guaranteed. All postings are sent c.1 month prior to event) ali 30€ (Courier delivery (EU) Overnight delivery via courier such as UPS to Europe and North America. Tracking number provided.)

Je cena na samem prizorišču enaka in ali kart kdaj zmanjka? Če kdo ve bi bil zelo vesel.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Brno ne zmanjka sploh, ker je prostora ko dreka.

Sploh dražjih kart je na pretek, pa tudi ničkaj dražje ni na prizorišču.