Ja res kr zanimivo zakulisje...Keržišnik o tem zakaj ne komentira več in o dirki. Kar zanimivo
Na voyu bi lahko imeli opcijo samo brez komentiranja, da samo motorje poslušaš. Ker na mute pa tudi ne morš gledat.Ej, si ne bi mislu ampak sem pogresal ta dva kekca. Podobno k Mirsada za F1 vcasih. Sej niso najjaci, ampak vsaj kaj pikantnega povejo. K to omejeno "robotsko" komentiranje mi res ne sede. Tko da, Gaber bravo, tako se dela! POP se naj pa jebe, simpl...
Jest če grem, grem v Avstrijo, zdej k ni več Brna.. Zdej bi šu enkrat F1 v živo pogledat, na mogp sem bil že parkrat..Ja. To mislim. Na BT Sport nisem nikoli gledal, ker ga nimam, cist pa verjamem, da je v nulo pokrito. Osebno sta mi bla Krzisnik / Skubic cist sprejemljiv kombo. Pa ... odkar ni vec Rossija mi je za MotoGP dol padlo in se marsikomu kakor je videti (ali pa se mi samo zdi tako). Cakam, da me spet prime in se na dirko odpravim, ze zarad sina, ce ne sebe.
Ista zgodba kot s F1 pred nekaj leti. Kaj je sledilo po tem, pa vemo.Keržišnik o tem zakaj ne komentira več in o dirki. Kar zanimivo