Moški nosijo kikle

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
843
22
18
Danes sem videl v hrbet dve ženski, ki se držita za roke in hodita pred mano. Obe v allstarkah, dolge lase, neka črna metalska majica, obe imata kikle. Vendar je bila ena res ornk ženska, ramena široka, biceps velik, roka večja od moje. No, ta druga je bil moški
stupid-1.gif
Mogoče bi lahko nosil škotski kilt, vendar Škoti na to ne bi oblekli strgane majice od Metallice in allstark.

Isto sem videl v petek na maturantski paradi tipa, ki iz torbe privleče kozmetično ogledalo in si popravlja frizuro. Dve sekundi zatem že ***** svojo žensko, da nej pazi na njegovo frizuro. Seveda emo stil, na eno oko ni videl, ker so mu lasje viseli čez.

Dalje na faksu gledam nekega tipa, ki nosi špange v laseh.

A je to normalno? Kaj ženska vidi na moškem, ki se obnaša babje? Mogoče je prednost v tem, da moški lahko nosi tvoje obleke, ti pa njegove. Moški so postali poženščeni, žalost. Preveč prostega časa, preveč moderni časi bi rekel.

Kaj pa vi mislite?

cunctator

Pripravnik
18. jul 2007
294
0
16
feminizacija moških. je bil zadnč en dobr intrevju v objektivu o tem. baje da majo dost pesticidi pr tem
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
k tisto z škotsko kiklo nevem zakaj nebi mogu tip met allstarke na kiklo..namreč tud moj kolega (pol irec pol Slovenec) nosi allstarke na kiklo. Je tud bil v LJ sam on ma kratko čupo tko da nevem mogoče si njega videl. Kje si ga pa videl danes?

se pa strinjam z Emoti pa flašerji pa čupo pa to. (nekaj drugega je pač če je tip gay) sam večino Emotov ni...

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Samo res ja, to ni več normalno. "Fantje" se dandanes bolj rihtajo kot punce-men gre na kozlanje, ko vidim moškega z žensko frizuro in po možnosti še rahlo našminkan in pedertašno
bonk.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
boš ja...malemu že od malega kramp v roke za kako uro na vikend da bo vedel v čem se razlikuje od piækic
wink-1.gif

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Mi je zadnjič sestra povedala:

so bili na Šmarni z otroci in je moja nečakinja (3 leta) pokazala na enega tipa: "lej mami ka ma fant roza majco" in padla v krohot.

LP

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
to ma evrokrat bogate izkušnje - roza majčka pa beli sladoledar stajl šuhi
hysterical-1.gif

kajn

Guru
5. okt 2007
2.843
1.686
113
Iskajoč brata
Edini ki sem jih videl in da jim je pasalo, so bili škoti, ko so prisli na tekmo fuzbala v Slovenijo. Kilt in dres njihove reprezentance.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
To so [ni napisano zaradi možne rasistične opazke, ki se pa sicer ne nanaša na čist vse podobne, ampak nažalost njih večina]