Moške obleke ->potenje -> smrad

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Torej, možaki se v oblekah občasno tudi spotimo. Čistilnica večinoma tega ne potegne ven, saj kemično čiščenje ne deluje tako. Edina rešitev je pranje obleke, ki jo pa uničuje. Vem pa, da obstajajo nekakšne podloge, ki jih vstaviš v pregib/pazduho, da vsaj nekaj tega absorbira ali nevtralizira. Ne me razumet napačno, bi dal obleke prati in vse, ampak vsaj na našem koncu bi samo kemično čistili. Saj ima človek nakaj oblek, da se to nekako kompenzira, ampak, da bi imel za vsak dan v mesecu eno, je pa malo huda. Ok, ne potim se nadpovprečno (daleč od tega), tuširanje večkrat dnevno mi tudi ni tuje, dezodoranse uporabim po vsakem tuširanju, ampak, problem ostaja. Če je kdo že naletel na kaj, kar bi problem vsaj omililo, prosim...
LP!

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Google je tvoj prijatelj...
wink-1.gif

Drugače pa malo testiraj razne deodorante, deo-sticke,... Ni rečeno, da ti ta, ki ga uporabljaš, odgovarja. Jaz npr. deodorantov sploh ne smem uporabljati, večina roll-on-ov in deo-stickov (razen 2 rexoni) pa mi ali smrdi ali draži kožo ali se pretirano potim po njih,...
rolleyes-1.gif

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Morda se bo predlog komu zdel nespameten a sigurno pomaga:
- zdrava prehrana (manj mesa, manj začimb, manj sladkarij)
- redna dnevna fizična aktivnost

Pa kot je dejala superdeklica (upoštevam ZJRS) - britje pazduhe; uporaba rollona/sticka namesto spraya, ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Supergirl pravi:
Pomaga tudi (če še nisi poskusil) britje pazduhe.
Zelo zelo pomaga. Pa seveda spodnje majice s kratkimi rokavi (in ne tiste s samo naramnicami) ... Plus zračenje reklca po vsaki uporabi (jaz ga imam praktično 24 ur na luftu po celodnevni uporabi) ...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Zamenjaj deodorant!

Danes že težko nadeš takega ki 'drži'! Oz. še tisti, ki svoje čase so zdaj puščajo kri
evil.gif
(temu bi se reklo cena 'dobe antiperspirantov'...ko smo bili v dobi alkohola (ki je ultra škodljiv seveda) teh problemov nibilo).

Jaz sem trenutno maksimlano zadovoljen za Oriflame deodoranti (trenutno testiram tretjega oz. četrtega (različnega seveda) za povrstjo, pa me tudi eden še ni pustil na cedilu!)....tako da priporočam.

Ker ko bo deodorant opravil svojo nalogo, tudi ne bo rpoblemov s pranjem oblek.
(odpraviš vzrok, ne 'zdraviš' posledice).

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Proti vonju priporočam kristal,....jaz ga nanesem po vsakem tuširanju, ko se posuši, pa čez nevtralen roll-on,...nikoli problemov z vonjem,..res priporočam...

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
1. britje pazduh
2. Triple Dry
3. za vsak slučaj še deodorant

Triple Dry od Linden Vossa dobiš samo v DMu (vsaj kolikor je meni znano), je pa najboljši anti perspirant kar sem jih sam probal. Namažeš se zvečer po tuširanju. Na začetku par dni vsak večer, pol pa na vsake tri dni. Skoraj popolnoma nehaš švicat (tu in tam še v kakih ekstremnih pogojih), si pa jaz vseeno špricnem še malenkost deota zjutraj.

Sam uporabljam roll-on, maš pa še kremo in sprej, se mi zdi.

31WBJJ7CY8L._AA251_.jpg

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Meni se pa triple dry ne zdi zdrav (deluje pa, to lahko potrdim,ker sem ga poizkusila),...izogibam se stvarem,ki blokirajo potenje,...raje poskrbim za preprečevanje neprijetnega vonja...

Kristal dobiš praktično v vsaki trgovini, razlikujejo se le proizvajalci,...kateri pa je najboljši pa ne vem, se mi zdijo precej podobni...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
mah ta kristal
smile-1.gif

jaz ga ima pa ne uproabljam. Ne vem..se mi zdi da v prazno vlečem - pa tako ali tako moraš imeti potem zraven tudi deodorant.

Aja..jaz prisegam na 'kugel lagerje' - Roll-on deodorante.

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Sam uporabljam od Vichy-ja roll-on za uravnavanje prekomernega potenja....Včasih sem imel full problemov s potenjem po pazduho ,odkar uporabljam to, se ne potim več
smile-1.gif