Morski kajak in SLO obala

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
Po nekaj mesecih moje prvo sporočilo na alterju
smile-1.gif
.
Videl sem, da ste poleti, ko sem veslal do Zakintosa, imeli eno temo, kjer ste pravilno ugotovili, da sem bivši uporabnik Alterja.
Čez dva meseca se odpravljam v Južno Korejo in jutri bom s preveslanjem slovenske obale preizkušal opremo. Tisti, ki najbolj natančno napove čas, ki ga bom porabil za teh 41km, dobi v dar športno lycra majico.
lp

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Jest bi rekel da boš rabil 4 ure in 55 minut... Pa mirno morje...
wink-1.gif

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.132
70
48
123
Ko sem prišel iz dopusta, sem videl, da sva bila isti dan na Žirju (Stupica), samo, da se ne spomnim, da bi kakšen kajak peljal mimo mene. Verjetno si bil v prvem zalivu?

LP

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
@ggg: sem imel jadro, ampak problem je, da če piha toliko, da bi se splačalo ne veslat, ker na žalost pri tem sistemu enmoreš početi obojega hkrati, to pomeni, da so že veliki valovi in si nestabilen. Obstaja pa fantastičen jadralni kajak - Viroga, ki ga je naredil Slovenec.

@dijo_porko: Bil sem na tisti plaži med Stupico malo in velo, mislim da je edina, ki je prodnata. Ti?

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.132
70
48
123
Sem videl danes v Poletu, da nameravaš naslednje leto čez Atlantik, članek o Koreji moram pa še prebrati. Kar pogumno. Koliko ljudi bo pa na spremljevalnem čolnu?

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.132
70
48
123
Nekako sem iz tistega okvirčka na koncu članka razbral, da boste imeli spremljevalni čoln. Torej 3 tedne sploh ne boste stopili iz čolna? To mora biti super za spodnji del telesa
smile-1.gif

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Sem malo prebral blo in ugotovil da smo se lani srečali v Ulcinju / slo plaža, kjer so kolegice ti celo kajak zasegle za eno vožnjo..Si pravi?