Dejansko si v samem kompleksu Moravskih toplic nimaš kaj začeti te razne prireditve se vse odvijajo v poletnem času sedaj v jeseni pa je bolj pusto--no lahko greš zvečer v luna park pa v nedeljo k luteranski maši ter postopaš malu tu malce tam ravno zaradi te praznine ki jo poiskušajo zapolniti z nekimi tržnicami pred hotelom in še s kakšnimi drugimi prireditvami --kolesarski maratoni itd. je res bogo.Kar pa se tiče okolice izven moravec pa res moraš vedeti kaj hočeš in kam hočeš tudi tega ni na pretek in v nekaj dnevih lahko to vse predelaš in obiščeš:nekaj tega sem ti že prej prilimal, kaj drugo pa dejansko nimaš kam niti na madžarsko nima smisla iti ker tudi tam nimaš kaj za videti, v Lentiju ki nam je blizu imaš razne trgovinice in butike cene pa so in niso, kot pri nas za dobro robo se tudi tam plača.
Čeravno sem domačin in poznam Moravce in vse te bližnje kraje je tudi meni teško kaj drugega priporočiti kot lahko sam v postih najdeš ker enostavno kaj drugega niti ni, je res lep razgled in pokrajina tudi naješ se lahko dobro in u se to vse konča, na žalost.
Pred leti sem 14 dni bival v enem od hotelov v Moravskih Toplicah ker je bilo terapevtsko zahtevano in si od samega dolgčasa nisem vedel kaj drugo kot da sem odhajal domov v Mursko S. Terapevtsko še nekako gre ko hodim na terapije in v nekaj urah daš skoz tretmaje in to je tudi vse za dalj časa pa .....
Izbrskaj nekaj ali pa enostavno pot pod noge in se vozi naokrog po teh krajih in ko kaj dobrega kar te zanima zagledaš občuduj-te in uživajte, za ponoči pa raje spi da vsaj ta del dneva ne misliš na to da nimaš kam za it, Lep pozdrav.
Wi fi je za vsako kritiko in še na nekaj te opozorim telefonija zelo rada preklaplja med omrežji posebej v samem kompleksu toplic, se ve zakaj !