Montažna garaža - šotor?

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Poleg hiše bi rad postavil 'garažo' cca. 3x10m, v katero bi parkiral dva avta, ki sta bolj redko v uporabi. Važno mi je, da sta zaščitena pred padavinami, predvsem točo.
Po razmišljanju preko zidane, montažne in lesene variante, sem prišel do trenutne ideje - šotor iz bolj trpežnega materiala, podobnega, kot industrijski šotori. Prednost bi bila (poleg cene) nizka teža in enostavna postavitev.
Ena stranica bi bila skupna s hišo (tam ne rabim ponjave), streha enokapnica, zadnja stranica zaprta, dolga stranica z varjenimi okni in na vhodu kaka enostavna varianta zapiranja (za dvig ponjave).
Je kdo slučajno še počel kaj podobnega, oz. pozna kdo ugodne izdelovalce šotorov.

Googlat znam sam, ni pa mi na slepo prečesati celo SLO, zato išče nekoga z dobrimi referencami.
wink-1.gif

LP,

Milan

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.617
716
113
Šotore in ponjave delajo v Power šotori na Muti

Skiciraj svoje želje in povprašaj

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
@Tenforest Brez sider se sploh ne mislim igrati - mi je že enkrat odneslo 3m trampolin preko dvorišča, pa je bil zasidran.
wink-1.gif
Papirje bom urejal na UE.

@Matko Hvala, bom klical na Muto.

LP,

Milan

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Ogis, dobre izkusnje, cenovno so bili ugodni, vsi pa to uvayajo iz Nemcije, steje edino kdo je najbolj prilagodljiv.