Močna vrečka z ročaji

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Za tovorit nakupljeno mleko (2-3 l v steklenici) bi rabil eno vrečko, ki bi zdržala to težo, tudi za tovorjenje na kolesu( ko se zaradi prehodov s pločnika pritisk teže poveča).
Sedaj sicer imam eno iz platna, a se je na mestu, kjer je ročaj pritrjen s kovicami, začela trgati.
A obstaja kakšna Mercator varianta, a manjša? Ker se mi zdi dosti trpežna z dobro pritrjenimi ročaji.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Jaz bi na tvojem mestu kar nahrbtnik vzel.

+1
Tudi zaradi varnosti in finančne varnosti ( trenutni ZVCP pravi, da je prepovedano prevažati predmete, ki lahko motijo vožnjo - sem že slišal za primere, ko je policaj za vrečke na balanci napisal kazen ... 100 Evrčkov)

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Aja? Sam tist policaj je pa res moral imeti slab dan
uf-1.gif

Potem bo si pa treba en fenci nahrbtnik za službo omislit
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jest ti tud priporočam nahrbtnik.

in kazen od policaja sploh ni neumna. Folk si včasih na balance naloži več, kot lahko sploh premika, in potem vse vijuga po cesti. Drugo je, če greš peš ob kolesu...

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Mercator, Spar, Lidl vrečke za večkratno uporabo...
pa policaju sam fakiča pokaži če te hoče ustaviti

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Yeah right.
grin1.gif

Edino Leclerc zeleno vrečko lahko našopaš s 6 in več kilami robe, pa bo še kar držala. Če pa se počasi začenja matrat, jo pa brezplačno zamenjaš. Če pa so 3 kile notri, pa se vrečki sploh ne pozna.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Yeah right.
grin1.gif

Edino Leclerc zeleno vrečko lahko našopaš s 6 in več kilami robe, pa bo še kar držala. Če pa se počasi začenja matrat, jo pa brezplačno zamenjaš. Če pa so 3 kile notri, pa se vrečki sploh ne pozna.
Mogoče misli tiste močnejše, iz grobega platna. V tiste jaz namečem tudi 10 kil robe (kakšna pijača ali podobno). Jih imam vedno v prtljažniku, da odnesem nakupljeno iz avta do stanovanja.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:

+1
Tudi zaradi varnosti in finančne varnosti ( trenutni ZVCP pravi, da je prepovedano prevažati predmete, ki lahko motijo vožnjo - sem že slišal za primere, ko je policaj za vrečke na balanci napisal kazen ... 100 Evrčkov)
Kva pa tist, ki cajtnga nosjo, pa jim polne vreče visijo z balance? Al pa poštarji s svojim torbam?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.822
556
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:

+1
Kva pa tist, ki cajtnga nosjo, pa jim polne vreče visijo z balance? Al pa poštarji s svojim torbam?
Sm poštarja pobarov pa je rekel če ga policaj ustav...spusti ga naprej drugač pa reče s šefom se zmente

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:

+1
Sm poštarja pobarov pa je rekel če ga policaj ustav...spusti ga naprej drugač pa reče s šefom se zmente
Zakaj pa ga ustav, če ga pol spusti?
sprasujem se.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.822
556
113
42
povsod malo
Mah ne vem so ene fore, da poštarju ne smeš torbe vzet ker je to njegov osnovni delovni pripomoček pa poštarska torba je tajna al neki tazga. V glavnem policaju se ne ljubi ubadat s tem. Če pa to ne zaleže pa reče joj kolk priporočene pošte mam za vas ahh jo bom kar ob polnoči prnesu pa nujo je za podpisat.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Poštarji imajo tiste vrečke kar dobro nameščene, je malce drugače kot stare mamce in pijančki, ki kar fuknejo na balanco.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Poštarji imajo tiste vrečke kar dobro nameščene, je malce drugače kot stare mamce in pijančki, ki kar fuknejo na balanco.
SAej ne mislm tistih vreč, ampak torbe, ki imajo obešene okol vratu, ni glih tabolš za ravnotežje, ane? Pa cajtngarji s tistm velikm vrečam na balanci...
stupid-1.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Yeah right.
grin1.gif

Mogoče misli tiste močnejše, iz grobega platna. V tiste jaz namečem tudi 10 kil robe (kakšna pijača ali podobno). Jih imam vedno v prtljažniku, da odnesem nakupljeno iz avta do stanovanja.

jp na to sem mislil. tri so vedno v prtljažniku ;-)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
SAej ne mislm tistih vreč, ampak torbe, ki imajo obešene okol vratu, ni glih tabolš za ravnotežje, ane? Pa cajtngarji s tistm velikm vrečam na balanci...
stupid-1.gif

torbo majo čez ramo na hrbet a ne? na hrbtu te težko moti, isto kot nahrbtnik

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Yeah right.
grin1.gif

Ja, te iz grobega platna ali pa la Mercator, platno, ki je preverjeno trdno, a žal gromozanska vreča.