Močeradovc

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Borovničke so me spomnile na --> močeradovc

Ker bo kmalu vselitvena, nočem pa izpasti slab gostitelj, se moram prej pripraviti in imeti pestro izbiro.

Išče se močeradovc. Kot sem že v eni temi prebral, naj bi se varil v okolici Škofje Loke, kar je pa malo daleč od mene plus ne morem ravno po tistih kmetijah hodit, pa spraševat.

Mi lahko kdo zrihta kaj tega zvarka? Nagrada bo
grims-1.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Vem kaj je, vem iz česa je, vem da je ilegalen zaradi ubijanja ogrožene živalske vrste. Iz tega stališča si dam minus

Po drugi strani bi pa rad jaz in ostali zainteresirani zadevo poskusili

Steve

Guru
13. avg 2007
10.022
1.934
113
in s tem, ko bi samo enkrat probal, sodeluješ pri iztrebljanju ogrožene živalske vrste
zmaga.gif
retard

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
in s tem, ko bi samo enkrat probal, sodeluješ pri iztrebljanju ogrožene živalske vrste
zmaga.gif
retard

Se pravi, da je edina rešitev, da morjo močeradi večkrat onegavit, kot jih mi spijemo
evil.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
zmaga.gif
retard

Ti pa nisi še nikoli kosa mesa žvali, ki jih delajo v "tovarnah" pojedel ne? O sveta preproščina
bonk.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.467
2.449
113
To pijejo bedaki, kateri normalni človek bi hotel zavestno piti strup (dost ga pojemo in spijemo vendar vedno ne zavestno)? A je kdo gledal oddajo o nekih mojstrih ki to pijejo vsak dan? Je kdo opazil kakšni prizadetki so? Jojooj eni res nimate kaj pametnega v življenju za počet. Bodi no dober gostitelj ter jim še špure na mizo nastavi, pa malo cracka pa trave, glavni boš, ti rečem! Še leta se bo govorilo okoli o tvoji vselitveni
bonk.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
To pijejo bedaki, kateri normalni človek bi hotel zavestno piti strup (dost ga pojemo in spijemo vendar vedno ne zavestno)? A je kdo gledal oddajo o nekih mojstrih ki to pijejo vsak dan? Je kdo opazil kakšni prizadetki so? Jojooj eni res nimate kaj pametnega v življenju za počet. Bodi no dober gostitelj ter jim še špure na mizo nastavi, pa malo cracka pa trave, glavni boš, ti rečem! Še leta se bo govorilo okoli o tvoji vselitveni
bonk.gif

Mogoče bi za tiste, ki jim tudi to ne bo dovolj postregel s kakšno mušnico... Menda se po rdeči kar močno halucinira...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.022
1.934
113
Citat:
Uporabnik mtey pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
zmaga.gif
retard

Ti pa nisi še nikoli kosa mesa žvali, ki jih delajo v "tovarnah" pojedel ne? O sveta preproščina
bonk.gif

sicer nimam pojma kaj si me vprašal, ampak če se navežem na tvoji izvorno pogruntavščino, ne, nisem še jedel nobenega mesa ki je zaščiteno zaradi nevarnosti iztrebitve zaradi pacientov kot si ti. Fukni jim na mizo par špur koke, pa bodo ravno tako sky high
smirk-1.gif

B81

22. jul 2007
37.936
11.126
113
Hmm, vprašanje je, kaj bi ti s tem rad dokazal?
Da si lahko zrihtaš ilegalno pijačo? ok, ni frke...
Da si bolj zajeban tip? ok, ni frke...
Ne veš, ne? Ne veš, s čim bi si kupil priznanje gostov.
mora bit neki drugi način, da se strup dobi ven.
Kupi kačji strup, če se da, pa ga zmešaj z litrom vodke.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.328
7.085
113
pri taščici
No jeseni močeradi v okolici mojih staršev niso nič kaj preveč "ogroženi"
Je pa res da še nisem obešal močerada na špago, čeprav so me že enkrat "provociral" po forumu.
Lahko pa ti zrihtam 70% sadni alkohol pa potem z njim delaj zvarke. Samo redne velike količine tudi niso priporočljive ker to je metanol, ki je bistveno bolj strupen kot etanol ki pride "za njim" pri prekuhavanju sadja.

Namesto močeradovca dobi absinth. Baje tudi dobro "prime"

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.467
2.449
113
No pustimo zdaj to, fant se je pač očitno zmedel in tega ni mislil resno še manj pa slabo... Skratka nevem sicer kakšno strukturo gostov imaš ampak če jih hočeš počastiti in se izkazati brez da bi naredil kakšno škodo in koga zastrupljal jih počasti z dekleti. Kupiš 10 paketov kondomov in kurbetine in ti garantiramo da bodo vsi srečni in ne bo storjene nobene škode. Samo predlog, če že hočeš pač istopati na kakršen koli način. Ti garantiram da se bo o tem še dolgo govorilo v tvojih krogih... Je pa res da bo "MALO" dražje kot pa liter ali dva žganja....

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
mtey sprašuje kje se da dobit močeradovc in ga verjetno ne zanimajo tvoji pogledi na "strupe", droge in podobno. Kaj tebe boli falus kakšno pijačo bo ponudil svojim gostom? Veš kje se to dobi? Ne? STFU! Ne utrujaj polnoletnemu folku (katerega sploh ne poznaš) kaj je pametno in kaj ne.

Jebeni drekači... zmer se more en popolnež najdt, ki začne folku o zdravem življenju in moralnih načelih filozofirat.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
mtey sprašuje kje se da dobit močeradovc in ga verjetno ne zanimajo tvoji pogledi na "strupe", droge in podobno. Kaj tebe boli falus kakšno pijačo bo ponudil svojim gostom? Veš kje se to dobi? Ne? STFU! Ne utrujaj polnoletnemu folku (katerega sploh ne poznaš) kaj je pametno in kaj ne.

Jebeni drekači... zmer se more en popolnež najdt, ki začne folku o zdravem življenju in moralnih načelih filozofirat.

467716-post_slo.gif

Se strinjam. Model je vprašal, kje dobiti močeradov šnopc. Če veš, povej, drugače pa STFU.
@ mtey: Jaz ne vem, kje to dobiti, ampak, če se zapelješ v Poljansko dolino na izlet in malo povprašaš, ni hudič, da ga ne bi dobil.

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Hvala za najboljši odgovor
zmaga.gif

Zmedel se nisem, na fešti z špurami tudi še nisem bil, če bi kdo uletel s tem na svoji ga ne bi ven vrgel, če bi pa sam poskusil, je pa čist sam moja stvar
smirk-1.gif

Eden sprašuje, kaj hočem s tem dokazati ... Ammm, zakaj bi pa hotel kaj dokazati? A ti kar koli delaš delaš samo za to, da nekaj dokazuješ? Poskusil bi, par drugih tudi. V usta ga pa ne bom nikomur zlival
ne-ne-1.gif

Ajde, naj se linčanje nadaljuje
crazy1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:

ka pa pol ti moraliziraš pr fuzbalo, kake živali so ljudje, da lazijo na igrišče, boli te pusti jih pri miru, naj delajo kar hočejo
aplauz.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ja to je res enakovredno dejanje... ali probaš prepovedano žgano pijačo ali pa pohabiš 15 letnico
smirk-1.gif

Zaradi mene, če se Viole dobijo v eno sobi in si s kleščami prste ščipajo. Dokler bodo pa počeli pizdarije na javnih prostorih in ogrožali druge, pa jih bom obsojal. Težko zastopit, ane...