mobitel vs. izimobil vs. debitel

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Je kdo pred kratkim naredil kako raziskavo kaj se splača vzet?
Nujno more bit mobitelovo omrežje, ker do sedaj ni bilo težav (tok, tok) in ne bi menjal.

Da malo zapletem situacijo;)
imel bi 2 številki, ena bo samo govor, druga pa še kak megabajt podatkov in par sms-ov. Fajn je, da se med seboj kličeta čim cenej. Skupna naročnina?
Nimata pa siola-a da bi koristili kakšne bonuse. Ob dobri ponudbi pa bi se mogoče dalo kaj zment.

Ne vem pa povedat kolk minut na mesec se pokuri:(

Za češnjo na vrhu, pa pričakujem, da se bo javu kak predstavnik od operaterja in mi ponudil kak izračun
grin1.gif

Zelo zanimu zgleda Debitelov NajinD.

bose

Pripravnik
23. sep 2009
293
14
18
daleč,daleč,daleč proč
Poskusi Debitelov NonstopD - 24,99 € +DDV. Dobiš neomejene klice v vsa omrežja, neomejene SMS, MMS, in pa 500Mb prenosa.
To pomeni, da se med seboj tudi kličeta brez dodatnih stroškov.

1. mar 2012
26
0
1
www.telekom.si
Fusion, pozdravljen,

lepo je prebrat, da si zadovoljen z našim omrežjem
smile-1.gif
Z veseljem ti predstavimo našo ponudbo. Pošlji nam na info@mobitel.si svojo kontaktno številko - te pokličemo in skupaj poiščemo zate najugodnejšo varianto. Pripravimo ti lahko tudi izračun, kateri paket bi se ti glede na porabo najbolj splačal. Veselimo se tvoje pošte.

Lep pozdrav,
Telekom Slovenije

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
Citat:
Uporabnik bose pravi:
Poskusi Debitelov NonstopD - 24,99 € +DDV. Dobiš neomejene klice v vsa omrežja, neomejene SMS, MMS, in pa 500Mb prenosa.
To pomeni, da se med seboj tudi kličeta brez dodatnih stroškov.

Cena 24,99 je že z DDV.
cool-1.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Tudi sam bi vzel tale Debitelov NonstopD če bi že moral med temi opcijami zbirat
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Odločili smo se za naslednjo opcijo:

Mobitel paket eurobasket + dodatno sim (sim2) + siol top trio osnovna programska shema = 27€+5€+33€ - 6€ (popusta na eurobasket, ker sta vzela top trio) = 59€/mesec

Kaj sta dobila; neomejeni pogovori in sms/mms v vsa slo omrežja, 300MB podatkov (dodatnih 100MB ima sim2). Obe sim kartici črpata enote iz eurobasket paketa.

Vrjetno pa bo še tast naredil premik oz združitev z eurobasket+sim2.

Nekateri komentarji zgoraj so pozabli, da potrebujem za 2 številki in da ena številka bi še vedno lahko bila na nmt tehnologiji, ker nič drugega ne uporablja;) Tko da razni paketi za cca 25€/številko z miljon funkcijami pač niso prišli v poštev.

Pohvala tudi mobitelu/telekomu, ker so se edini javili in mi predstavili celo zadevo.

Sasom

Zelenc'
14. sep 2008
8
0
1
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Je kdo pred kratkim naredil kako raziskavo kaj se splača vzet?
Nujno more bit mobitelovo omrežje, ker do sedaj ni bilo težav (tok, tok) in ne bi menjal.

Da malo zapletem situacijo;)
imel bi 2 številki, ena bo samo govor, druga pa še kak megabajt podatkov in par sms-ov. Fajn je, da se med seboj kličeta čim cenej. Skupna naročnina?
Nimata pa siola-a da bi koristili kakšne bonuse. Ob dobri ponudbi pa bi se mogoče dalo kaj zment.

Ne vem pa povedat kolk minut na mesec se pokuri:(

Za češnjo na vrhu, pa pričakujem, da se bo javu kak predstavnik od operaterja in mi ponudil kak izračun
grin1.gif

Zelo zanimu zgleda Debitelov NajinD.

Imam eno vprašanje. Vzel si naročnino evrobasket + dodatno SIM kartico. Rekel si, da ti je pomembno tudi, da se med seboj kličeta čim bolj ugodno. Pa se sploh da klicati med seboj v primeru, če imaš na eni naročnini SIM1 in še SIM2 (kolikor vem, se v primeru klica s SIM2 klicanemu izpiše številka SIM1, SIM2 ima svojo številko samo za dohodne klice)? Namreč v tej smeri sem razmišljal tudi sam (da bi na obstoječo naročnino vzel SIM2 in bi potem plačeval samo eno naročnino, enote bi obe številki porabljale skupaj), vendar so mi potem ob vprašanju, če se ti številki lahko kličeta med seboj, odgovorili, da to ne gre (oz. da gre samo v primeru klica iz SIM1 na SIM2, obratno pač ne).

Lp

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
stari si mi pa dvignu pritisk zjutri ko sem to prebral:) kličem takoj starce, če res to ne dela in glej evo murphya, res v tistem trenutku ni delalo.
No pol ure kasnej je začelo delat in dela, tudi na mobitelu so mi potrdil, da more delat.

Je pa res to, da če kličeš iz sima2, se kaže številka od sim1. Za penziče se mi zdi še sprejemljiva rešitev. Za mlade pa bi znalo bit zlo moteče.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Pohvala tudi mobitelu/telekomu, ker so se edini javili in mi predstavili celo zadevo.

Očitno sem jih prehitro hvalil in drži pregovor, Ne hvali dneva pred nočjo.

Zaposlen v TC Celje je cela polomija. Cca 40min je trajal postopek vseh teh prenosov in podpisov (do tukaj vse ok), čez par dni pa pošljejo na dom na pol prazne pogodbe, da je potrebno še izpolnit in podpisat ter poslat nazaj
stupid-1.gif

Tiste papirje berem in mi nekaj ni blo jasno, grem v TC Lj, kjer me mal debelo gledajo kaj mi ni jasno, sej kao vse lepo piše. Mu pokažem kaj naj označim, pa model mal
redface-1.gif

Pa če človk pride v poslovalnico po pomoč, sem pričakoval, da bo model prebral in mi pomagal, ne da sem ga za vsak X vprašal kam ga nej postavim. Drugič mi dajte še tipkovnico pa miško, pa bom sam pokljukal
crazy1.gif

Sej vem, lahk bi jim na mail poslal, ampak ker tudi tukaj berejo in ponavadi, če je javno, bolj zaleže
wink-1.gif

Upam, da bomo v prihodnje lepše sodelovali
roza.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:

Očitno sem jih prehitro hvalil in drži pregovor, Ne hvali dneva pred nočjo.

Zaposlen v TC Celje je cela polomija. Cca 40min je trajal postopek vseh teh prenosov in podpisov (do tukaj vse ok), čez par dni pa pošljejo na dom na pol prazne pogodbe, da je potrebno še izpolnit in podpisat ter poslat nazaj
stupid-1.gif

Tiste papirje berem in mi nekaj ni blo jasno, grem v TC Lj, kjer me mal debelo gledajo kaj mi ni jasno, sej kao vse lepo piše. Mu pokažem kaj naj označim, pa model mal
redface-1.gif

Pa če človk pride v poslovalnico po pomoč, sem pričakoval, da bo model prebral in mi pomagal, ne da sem ga za vsak X vprašal kam ga nej postavim. Drugič mi dajte še tipkovnico pa miško, pa bom sam pokljukal
crazy1.gif

Sej vem, lahk bi jim na mail poslal, ampak ker tudi tukaj berejo in ponavadi, če je javno, bolj zaleže
wink-1.gif

Upam, da bomo v prihodnje lepše sodelovali
roza.gif

Eden izmed temeljnih razlogov, zakaj ni treba biti njihov naročnik, človek pričakuje da se bodo z leti popravili, vendar je to več kot očitno samo pusta želja. Namesto, da priznajo svojo ne vednost, bodo naredili vse in usmerili vso svojo energijo v to, kako ti nimaš pojma in zraven vključili še pomožnosti svoj PR, da ti to še dokažejo.

Lp.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Zgodba končana!
Človek je rahlo zmeden, včasih tko komplicirajo, drugič pa znajo it zlo lepo na roko. Vse je odvisno od zaposlenega.
Lahko rečem, da je bil konec dober. Tko da smo malo pozabli vmesne grenke izkušnje.