Vprasanje tistim nekaj poznavalcem. Vceraj sredi gozda, S slovenije.. tabilca in gsm telefon odpovesta. Nobena navigacija ne najde pozicije oz. skace tudi do 15km izven prave pozicije. Na obeh programi HERE, Sygic, google maps, najdi offline zemljevidi, slovenia topo offline. Na slednjega sem sploh polagal upe ampak je brezvezen! Sele ko sem iz dna ruzaka privlekel stari dobri garmin 60CSX sem vedel kje sem in kam iti domov, dobro, da sem pri avtomobilu oznacil tocko in me je triosni kompas resil. Dobesedno izgubil sem se, ok najbrz bi nasel pot cez dve, tri ure ampak grenak priokus ostaja. Ročni polar V800 je našel vsega skupaj 6 satelitov in je back to start deloval obupno in nezanesljivo.
Zakaj? Tablica in telefon nista najcenejsa kitajca, obratno in oba podpirata glonass...A je to narejeno od kafiča do kafiča ker drugače si ne predstavljam, da zataji ravno kjer ne bi smelo.
So novejši garmini s touchscreenom in brez zunanje antene tudi ok in najde satelite ali kako je s tem? Ker pri 60csx me moti prešvoh procesor in pomanjkanje rama ter roma.
Kaj kupiti?
Zakaj? Tablica in telefon nista najcenejsa kitajca, obratno in oba podpirata glonass...A je to narejeno od kafiča do kafiča ker drugače si ne predstavljam, da zataji ravno kjer ne bi smelo.
So novejši garmini s touchscreenom in brez zunanje antene tudi ok in najde satelite ali kako je s tem? Ker pri 60csx me moti prešvoh procesor in pomanjkanje rama ter roma.
Kaj kupiti?