Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zakaj mi pri Garmin Mobile Xt ne delujeta evropa in adriaroute skupaj? Slednja ne deluje niti, če v garminu odstranim kljukico evrope. Lahko jo samo usposobim tako, da IMG datoteko evrope izbrišem.
Na moji N95 delajo istočasno cele karte in deli kart: Europe NT2008, North America NT2008, NT v9, AR, SCG, AdriaTopo, SLO elevations, in še kup "doma" narejenih kart (Bali, Lombok, Sumatra, Tajska, ...).
Zdaj bom izpadel neumen, ampak vseeno:
- že drugo sporočilo v tej temi govori o nalaganju več kart naenkrat (npr. AR in CN Europe 2008);
- kako pa naj naložim dve karti naenkrat (in tako na P1i dobim eno img datoteko), če lahko v mapsource-u izberem samo eno karto naenkrat?
Jaz sem zadevo zanekrat "rešil" tako, da sem obe karti odklenil v mapsource-u, ju potem naložil na telefon in ju sedaj izmenično poimenujem z ustreznim imenom - tisto, ki je ne rabim, poimenujek z nekim drugim imenom, ki ga XT ne prepozna.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.