Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
To je kuhano ali surovo mleto meso?
Saj ni posebej važno; če nima vonja, ni čudne barve ali ni sluzasto - udri po blagu. Samo pošteno prekuhaj ...
Citat:
Mjami je blo.
Hm. Tole pa ni po scenariju. V resnici smo te vsi želeli stestirati, da vidimo, koliko zdržiš, preden ti prebava javi Wrong input error, zdaj pa se izkaže, da je bilo celo dobro.Citat:
Uporabnik rotek pravi:
Evo, sm se najedu. Zdej čakam morebitne težave.
Poročam. Mjami je blo.
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Meni bolonjska omaka po dveh dneh v hladilniku nima več v redu vonja oz. se zazna, da se s tistim mesom nekaj dogaja ... tip je imel pa meso na sobni temperaturi dva dni :S Jaz tega ziher ne bi jedla. Umrl seveda ne bo, samo ne vem zakaj bi si kvarfil prebavo s takimi eksperimenti.
lp