Imel sem podobni model od Logitecha. Gamin miš, ni da ni.
Tudi težava dvojnega klika. Razdrl, v stikalo kapnil malo redkega olja , da omili vibriranje kontaktne vzmeti pri kliku.
Delovalo je kratek čas, pa sem znova razdrl in odprl stikalo. Na stikalu piše "Omron, made in China". Torej niso original Japonska. Pod močnim povečevalom sem pogledal sedeže vzmetnega pera in kontakte. To je tako nenatančno in grobo izdelano, da je čudež, kako sploh dela.
Logi je v začetku serije vgrajeval Japonska stikale, pozneje pa Kitajska , ki so zanič.
Dvojni klik je bil zelo moteč. Ko sem kliknil križec za zaprtje nadrejenega okna, mi je dvojni klik še zaprl okno, ki je bilo točno pod njim, in me vrglo komplet ven iz programa.
Miško sem vrgel stran , in si zabičal, da me upokojenca, ne bodo hebali z nekvalitetnimi stikali v miškah. Razumel bi, da sem gamer, ki naklika ogromno.
Kupil sem Asus ROG Gladius III. Ima izmenljiva stikala. Brez spajkanja. Rezervna so priložena. Pa še pinceta za puljenje iz miške, je zraven.
Rešitev zate je, kupiti nova stikala in jih prespajkati, če želiš obdržati to miško. Drugače miško v reciklažo in se držati bolj daleč od Logitecha.