Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zato ker si (ali je nekdo) zbrisal software oz. v najboljšem primeru samo zemljevide. Še imaš povezavo s PC-jem? Če ne, potem si v težavah..Če da, potem naredi sreene flash diska in vsebino mape \Program files\Miomap\, pa ti povem v čemu je problem in kako ga rešit.
Če boš imel srečo,ti ga bo,ko se bo baterija popolnoma izpraznila in ga boš povezal na Pc le ta prepoznal.
Ko in če ti ga prepozna pa ga ne odklopi dokler ne rešiš težave,se pravi naložiš programske opreme ali samo zemljevidov.
če mi ga prepozna bi prosil še link za programsko opremo / zemljevide ....
vem, da ste to že delali, samo po moje imata vidva to že kje "pripravljeno" ...
jaz sem imel, dokler mi pred kratkim ni šel disk rakom žvižgat, tako da nimam več niti enega backupa. Sem pa imel backupe domala od vseh Mio modelov ja..
Citat: Uporabnik js1234 pravi:
če mi ga prepozna bi prosil še link za programsko opremo / zemljevide ....
vem, da ste to že delali, samo po moje imata vidva to že kje "pripravljeno" ...
Pa še pivo in kokice za današnji El clasico mi servirajte prosim!
edit: že vlačim dol backup od tega modela. Gugl power. Je pa možno, da ne bo ustrezal..Sicer pa, ti imaš najprej še bistven problem za rešit, čigar rešitev je vse prej kot samoumevna...
1. Snemi tole: http://dl.dropbox.com/u/8613071/Cobia_410_64.rar
2. Odraraj in kopiraj mapo Cobia_410_64 na SD
3. Ko ti obstane ne "Mio exlore more" screenu, vstavi SD
4. Če boš mel srečo, te bo skripta katapultirala v exlorer in boš lahko preko SD kartice skopiral backup nazaj na napravo.
SD kartica ni vzrok, namreč vsi Moov modeli, brez problema prepoznajo tudi 4 gb sd. Ta varianta sicer deluje v drugačnih razmerah, bil je samo predlog, ki bi morda lahko deloval, ampak tudi v mojem primeru ni, ko sem reševal ta model. Torej kot rečeno oz pričakovano, tvoja edina rešitev je reinštalacija roma. Naredi tako kot vidiš na youtube posnetku, ki sem ti ga dal malo višje. Tukaj pa imaš rom, ki ga restoraš preko upgrade menija: http://dl.dropbox.com/u/8613071/MOOV330_EU_ROM_V1.00.0028.zip
in pazi: ko boš delal kurcšlus na pinu, glej da imaš SD v napravi, sicer te ne bo vrglo v upgrade meni!
startup your mio and you can see blue upgrade screen
touch on screen and choose
0=wince upgrade and put power button to off and then to on position
0=wince by sd/mmc (format) off and then on
mio moov will start the upgrade firmware
when it finish restart your mio without sd card and connect it to pc
open mio more desktop and write again mio map program and the map.
then put the power button to reset position and put the power button to on position
when you see the black screen with firmware of your mio ,push inside the sd card
Pazi da ne izbereš katero napačno opcijo, saj lahko pobrišeš bootloader in potem je konec veselja.
ja sem tudi jaz "pogruntal", da potrdiš z off/on preklopom! Vendar:
-z 4GB SD ne deluje!
z 2GB gre naprej prepozna vendar pri opciji:
WinCE by SD (format)
na koncu napiše: "not enough memory. press eny key to continue"
z opcijo WinCE by SD
pa gre skozi kot, da je vse OK, vendar ko je restart sistema je vse po starem..ostane na prvem oknu/sliki in konec
USB še vedno ne prepozna!
še kakšna pomoč mogoč?
Da nimaš ti kakšne težave z USB kablom? oz s konektorjem na napravi? Ker tole je res čudno, namreč ko ti proces ponovno naloži OS, bi morala povezava ponovno delat.. daj probaj še TALE ROM:
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.