Mio Cyclo 300 series (305, 315)

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Če nimaš težav z angleščino, lahko najdeš kar nekaj lepih opisov.

http://eu.mio.com/en_eu/cyclo-310_10045.htm#.UzKDMah5N6E
http://www.expertreviews.co.uk/gps/1293634/mio-cyclo-300

Karte za ta model so od Teleatlasa in OSM (OpenStreetMap) torej si z iGO zemljevidi nimaš kaj pomagat. Zadeva ja pač prilagojena za kolesarje, vendar je po mojem za ta namen veliko boljša izbira Garmin Edge, ki je precej bolj sofisticiran in v končni fazi uporablja klasične NT karte kot so Topografske kot tudi Cestne, katerih imaš na izbiro precej več in predvsem bolj detaljne, kot pri vsej ostali tovrstni konkurenčni ponudbi.

NeBluzi

Pripravnik
16. okt 2012
169
3
18
@Kojote kaj pa OruxMaps na Androidu?
Se mi zdi veliko boljša alternativa.

kajote

Fizikalc
11. dec 2007
390
178
43
super.... to je odgovor, ki sem ga čakal...
hvala Janch,... kot že tolikokrat!

J

kajote

Fizikalc
11. dec 2007
390
178
43

OK, tole pa mi je novo.... KAKO PA JE TU Z MAPAMI?
Zdaj imam na Androidu instalirano Moje poti (My Ways)......
kjer mi je najboljša opcija, da mape nato prenesem v google maps....
edino kar me jezi je, da ne ostane navigacija aktivna med vožnjo (oz, da bi se mapa videla ampak se zaslon potemni,.... ali pa samo kje ne znam nastavit... ali pa me zaj... da zraven še laufam radio na slušalke...)

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik NeBluzi pravi:

Težko si predstavljam, da bi za kolesarske namene uporabljal Android telefon za resno navigacijo. Že iz treh hitrih razlogov: avtonomija baterije, pri morebitnem padcu je telefon zelo izpostavljen in je seveda tudi bolj občutljiv na poškodbe, vlaga..Če imaš rad kolo in veliko kolesariš je Garmin Edge popolna izbira tako za cestno kot tudi za offroad kolesarjenje. Imaš možnosti spremljanja statistike, svoje podatke nalagaš na PC, kjer lahko svoje treninge in poti dodatno analiziraš, načrtuješ poti itd..imaš kontrolo nad svojim srčnim utripom in še mnogo več.

Podobne teme