POZDRAVLJENI POZNAVALCI !
Danes sem nekaj študiral, ampak ne vem če je to kar sem premleval sloh izvedljivo, zato sem se odločil povprašat. Torej:
Na mojem dlančniku imam majhen USB vhod preko katerega delam sledeče stvari:
* polnilec 220V se vtakne v njega in ga lahko polnim
* če ga preko kabla priklopim na PC potem lahko obojestransko prenašam datoteke in obenem se zadeva tudi polni
Zdaj me pa zanima sledeče:
Če bi jaz vzel naprimer kabel, kateri ima na eni strani majhen USB, na drugi strani pa velik USB, kot jih ima PC, ali bi lahko v njega vtaknil ključek z 1GB prostora ? A bi ga dlančnik zaznal kot dodatni disk ali kako ? A to gre ?
Zdaj me pa tanima še tole:
A bi lahko potem v ta kabel vtaknil tudi WLAN ključek in bi z pomočjo programom, ki so potrebni srfal ter pregledal majle, tam kjer je možno sprejemat brezžično omrežje ?
Upam, da sem bil dovolj jasen in da nisem z vprašanji zakompliciral .
Torej ... hvala vnaprej za odgovore.
Lep pozdrav
Hitman
Danes sem nekaj študiral, ampak ne vem če je to kar sem premleval sloh izvedljivo, zato sem se odločil povprašat. Torej:
Na mojem dlančniku imam majhen USB vhod preko katerega delam sledeče stvari:
* polnilec 220V se vtakne v njega in ga lahko polnim
* če ga preko kabla priklopim na PC potem lahko obojestransko prenašam datoteke in obenem se zadeva tudi polni
Zdaj me pa zanima sledeče:
Če bi jaz vzel naprimer kabel, kateri ima na eni strani majhen USB, na drugi strani pa velik USB, kot jih ima PC, ali bi lahko v njega vtaknil ključek z 1GB prostora ? A bi ga dlančnik zaznal kot dodatni disk ali kako ? A to gre ?
Zdaj me pa tanima še tole:
A bi lahko potem v ta kabel vtaknil tudi WLAN ključek in bi z pomočjo programom, ki so potrebni srfal ter pregledal majle, tam kjer je možno sprejemat brezžično omrežje ?
Upam, da sem bil dovolj jasen in da nisem z vprašanji zakompliciral .
Torej ... hvala vnaprej za odgovore.
Lep pozdrav
Hitman