Ker imam nekje 1700-1800m² za kositi, ravnega terena in to trenutno delam z samohodno kosilnico, razmišljam o kakšnem mini riderju. Robot mi je trenutno dokaj drag in nisem prepričan, da mu lahko za vso leto prepustim travo, ne da bi bilo občasno potrebno rihtati na roko. Traktor bolj ne kot ja, zaenkrat sicer ni veliko stvari po parceli, vendar bo v kratkem nekaj gredic, dreves in traktor se v košenju ob takih gredah ne znajde toliko dobro kot rider. Rider mi je tudi ok, ker so tolk majhni, da ga čez zimo BP parkiram čez vrata v lopo na suho.
Pri nas sem jih nekaj našel, ne poznam pa njihove kvalitete. Dosti zasledim v prodaji riderje od MTD-ja, o katerem pa nisem slišal nič kaj dobrega. Pri nas še zasledim mini riderje od Stige, Cub Cadeta, Castelgardna in Alkota. Želim hidrostatski menjalnik.
Kakšne lastne izkušnje? Kaj vzeti?
Pri nas sem jih nekaj našel, ne poznam pa njihove kvalitete. Dosti zasledim v prodaji riderje od MTD-ja, o katerem pa nisem slišal nič kaj dobrega. Pri nas še zasledim mini riderje od Stige, Cub Cadeta, Castelgardna in Alkota. Želim hidrostatski menjalnik.
Kakšne lastne izkušnje? Kaj vzeti?