Military Satelite Phone Connection

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:
Military Satelite Phone Connection <Militarysaterlitephoneapply@usa.com>

Pri kolegici ko sem šel mimo njenega Pc sem videl to na mailu in da je dala svoj TRR in pa da je nakazala že okrog 800$ sedaj pa bi radi še 300$ drugače ji vse poberejo.
Če pogledaš zgornji naslov je že satellite narobe napisano potem pa še v mail naslovu piše saterlite.
Meni to smrdi po konkretni prevari.

Je kdo slišal kaj več o tem?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
Kakšno storitev pa je plačala? Kar tako malo nakazala ker ima preveč €?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
a samo malo mimo so šel, pa si samo malo prebral njene mejle, čist tak nehote na hitro, v vse podrobnosti......
hysterical-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
Ja [cenzura], ne ga zdaj jebat. On bi tud plačal, pa je mal pošpegal. In potem je moderator :D

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Sedaj sem malo iskal po netu in mislim da je to to:

Citat:
Dear customer,
Thank you for the inquiry, our service is to provide phoning and Satellite facilities for civilian and
Military Personnel.
We specialize in providing global satellite access services. TS2 solutions have been implemented for
United States Marine Corps(USMC), U.S. Army Corps , Australian Defense Force (ADF), Command of Polish
Navy, Special Military Formation GROM, 1st Special Commando Regiment, Polish National Police, Polish
National Headquarters of the State Fire Services, Border Guard (Poland), World Bank Group, Lockheed
Martin Information Technology, Halliburton Energy Services, KBR, General Dynamics Information
Technology,General Atomic Aeronautical Systems Inc., L-3 Communications Vertex Aerospace, US Naval
Research Laboratory, ITT Corporation Aerospace / Communications Division, Technest Holdings / EOIR
Technologies, North Eastern Aeronautical Company (Neany), EchoStorm Worldwide, Jorge Scientific
Corporation, Erinys International, Aegis Iraq, Warsaw Stock Exchange, Polish State Railways PKP S.A.,
University of Warsaw, Reuters, TVP - Polish TV, TVN, Agora, PAP - Polish Press Agency, EuroZet, Nokia
Siemens Networks, PTC - Pol ska Telefonia Cyfrowa,Centertel, Polkomtel, Michelin Poland, BMW - Bayerische
Motoren Werke, DaimlerChrysler, Toyota Marki, IBM - International Business Machines Corporation, HP -
Hewlett-Packard, Manitowoc Crane Group, Carrefour, Colgate-Palmolive, Comarch, PBG S.A., Prochem S.A.,
Holowczyc Management, NG2 - New Gate Group, LPP S.A., Big Star Limited, Bank BPH, PKO TFI S.A., PGNiG
- Polish Petroleum and Gas Mining, Drill-Lab, MEGAGAZ S.A., SCHMIDT Holding, White&Case, Sun Micro
systems, PMM - Polish Medical Mission, UPS - United Parcel Service, Polish Medical Air Rescue and SkyTaxi.
Especially for US Army soldiers we ship VSAT equipment within /5-7 days/ in Afghanistan, Iraq and
the Middle East.
We also provide Thuraya Satellite Phones for the Military personnel.
Thuraya products give you the freedom of movement and the ability to stay connected in more than
110 countries in Europe, North, Central Africa and large parts of Southern Africa, the Middle East, Central
andSouth Asia . This means total coverage whether you are in a village, on a mountain or by the coast.
Benefits:
*Speedy service connection. Coverage is available for everyone from day one of connectivity so
individual in the most remote regions enjoy the same level of service as those in the CBD
*Applications over IP and Virtual Private Networks
*Network speeds 15 to 20 times faster than traditional broadband services
*Easy integration into existing networks
*Increased security for your network
Price lists of two-way phone connectivity link are as listed below:
*1025 k bps 1.1 $ 385:00
*1035 k bps 1.1 $ 980:00 + Limited text messages
*2048 k bps 1.1 $ 1.110:00 + Limited text messages
*3059 k bps 1.1 $ 1.500:00 + Limited text messages
*4096 k bps 2.1 $ 1.900:00 + Unlimited text messages
Basic advantages of the Thuraya satellite telephone we provide for the Military are:
Possibility of communicating freely in 110 countries in Europe, North and Central Africa, Asia, and

Middle East Satellite and GSM connectivity in one telephone.
In other to register for our phoning facility, you are advice to provide us with the information below;
YOUR INFORMATION:
- FULL NAME:
- HOME ADDRESS:
- PHONE NUMBER:
- PHONE SERVICE PROVIDER:
MILITARY PERSONNEL INFORMATION:
- NAME:
- RANK:
- LOCATION (COUNTRY WHERE HE/SHE NEEDS THE SERVICE):
Possibility of calling Inmarsat A/B/Mini/ Iridium networks
No prepaid cards needed
Free Thuraya - SG-2520 Handset - Satellite/GSM
Free unlimited calls for Military Personnel after the payment of a registration fee(s) have been
remitted to our Financial Department.
the payment must be made through Western Union Money Transfer to our Agent. this is the
Information:
Name: Christy Thornburg
City: Sidney
State: OH
Country: U.S.A
Once you provide us with the above information you are no longer anonymous to us. (We) protect
your privacy. We do not insist you to provide extra personal information than necessary.
All information collected will not be used for any illegal activity
The information is what we are going to use to register you with our service.
Please note that the money spent for the registration fee is refundable within 3 working days.
Regards

Našel pa ti dve opozorili:

Scam 1

Scam 2

Mislim, da so jo dobro " nategnili " sem odebelil ceno, ki jo je do sedaj plačala.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
@capl

Pogovarjala sva se medtem, ko je bila na mailu in sem videl mail naslov in mi je bilo malo sumljivo in ko sem jo vprašal kaj je to ni hotela nič povedat.

Videl sem samo mail naslov in pa ko je napisala koliko je že poslala in zakaj še mora več.

p.s.
Ravnokar izvedel, da ji je prvo rekel za *1025 k bps 1.1 $ 385:00 in točno to se pojavi v zgornjem opisu
bonk.gif

Saj ji nimam srca povedat, ne vem zakaj mi ni prej povedala za to ne pa sedaj, ko ji je postalo sumljivo da hočejo še več.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mene samo skrbi, kakšno službo ima ta tvoja sodelavka.
crazy1.gif

Upam, da ne dela s financami in ne odloča o kakih pomembnih stvareh, ker tole je pa žalost, da nekdo računalniško pismen to res naredi leta 2013.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.537
113
Naj čimprej prijavi prevaro, dokler ji še kaj več ne poberejo.

Sicer pa zanimivo da ji 1025 k bps 1.1 očitno nekaj pomeni, da jo je prepričalo.

Pravovernik

Pripravnik
17. maj 2013
281
0
16
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Ja nakazala je že čez 800$, da bi se lahko pogovarjala s tem " kao " Kapitanom in okrog govori, da sta zaročena in da komaj čaka, da ga bo lahko poklicala.

Resno, kje najdete take bistroumne "prijateljice"?
bonk.gif

Dobronameren nasvet: usedi se z njo in ji počasi razloži, da so jo na suho nafookal kot otroka, če ti pa ne verjame in še naprej nabija svoje pa jo izbriši iz telefona in ne kontaktiraj več, škoda živcev za take debile imet okoli sebe, sorry.
ne-ne-1.gif

Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Naj čimprej prijavi prevaro, dokler ji še kaj več ne poberejo.

Sicer pa zanimivo da ji 1025 k bps 1.1 očitno nekaj pomeni, da jo je prepričalo.

Ja, to pa itak. Na policijsko postajo, po možnosti v center (če je v LJ) na oddelek za goljufije. Sicer pomagat verjetno ne bojo mogli, ampak druge tko nima.

Nazadnje urejeno:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.537
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
crazy1.gif

Upam, da ne dela s financami in ne odloča o kakih pomembnih stvareh, ker tole je pa žalost, da nekdo računalniško pismen to res naredi leta 2013.
Mene je tudi presenetilo, da se je veliko ljudi dejansko pogovarjalo z "Microsoftovimi svetovalci".

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
crazy1.gif

mene tarejo še hujše skrbi
frown-1.gif

predvidevam, da ni tam glih samo s peto ali četrto stopnjo.......
sprasujem se.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
GTFO
smile-1.gif

Gres na eBay, rabljena 2510 je 250 EUR, SIM je 40 EUR + dobroimetje, pa si zmagal
smile-1.gif

Pogovarjala s kapitanom my ass...
smile-1.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Ja nakazala je že čez 800$, da bi se lahko pogovarjala s tem " kao " Kapitanom in okrog govori, da sta zaročena in da komaj čaka, da ga bo lahko poklicala.

In verjetno ji je on svetoval naj si omisli ta satellite phone.
bonk.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
crazy1.gif

Verjetno dela v javni upravi, tam imajo preveč cajta in razmišljajo o neumnostih, previsoke plače v JU pa itak že vsi vemo da so in ji je teh 800eur drobižek.

@popotnik, kako se sploh lahko sprašuješ ali je to nateg? SEVEDA JE!

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Ko sem ji sam rekel, da je prevara mi ni verjela, ko je prečitala vaše komentarje pa je nastala panika in klicanje na banko, da zaprejo TRR, če je pa prijavila policiji pa nimam pojma.

@Chief_Wiggum

Ja, baje ji je on rekel, da naj nabavi tole, čeprav ne vem kako ji ni cuknilo glede na to, da sta se preko mobitela pogovarjala, zakaj bi sedaj morala imeti satelitski telefon.

@all

Dela v fabriki za 700€, je pa prodala neko zavarovanje, če sem jo dobro razumel, da si je prišla do tega denarja.
Sta pa " kao " zaročena in se bo baje preselil v Slovenijo
bonk.gif

Nima več smisla se sploh ukvarjat s tem ali ji kaj govorit, kljub vsemu skupaj je zaprla TRR, vendar imam občutek, da ko jo bo zopet poklical se bo zgodba nadaljevala.

p.s.
Hvala vsem za odgovore, naredili smo kar smo lahko, kaj bo pa ona delala naprej je pa njena stvar in tu ne moremo nič.

Podobne teme