Mikrovalovka Gorenje

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Privlečem iz kleti eno zaprašeno MP od Gorenja in glej čudo, celo deluje. Ampak, problem je v navodilih, saj jih ni več.

Zadeva se kliče MP 127R. Navodila sem iskal na proizvajalčevi stran, vendar o tej pečici ne duha ne sluha.

Mogoče pri komu še obstajajo navodila in bi jih bil pripravljen poskenirat (pofotkat...). Bom zelo hvaležen.

MOJA MNENJA.... lahk da se motm, ampak probat ni greh. To kar ti napišm, te prosm kt boga preveri. Če sm zadeel okej, če ne pa me ne na križ prbit

SPODdaj vrtreči se gumb je timer, zgoraj maš zanjga lučko (krogec , not pa dve črtici ki okelpata pravi kot...znak za časovnik)
- zvonček..alarm, ko se timer izklopi
ponev kjer piše AT, to je program gretja, prednastavljen mislim da tk opo moči, kot času..tu po moje ne rabš časovnika štimat da jo zaženeš. Drugače pa brez uporabe časovniak ne vem če bo šlo.
ponev, kjer je znak za časovnik, pač sam določiš čas gretja
gumb kjer je trikotnik - z njim nastavljaš moč mikrovalov
- gumba spodaj sta za:
- zagon pečice (tisti zravn lučke od timerja),
- tisti krog s narobe obrnjenim trikotnikom pa pomeni stop - ustaviš delovanje pečice

spodaj pod vrtiljvim gumbom - odpiraš vrata

mogoče še to.... zna biti da z gumbom za nastvaljanje moči lahko izbiraš tud opcijo žara, če jo mikrovalovka ma (posksusi se malo igrati z njim ...drži ga malce dlje stisnjenega, pritiska, jda s epomikaš po jakosti ..da vidiš če prideš do žara. Oz posksui isto počet (daljši čas pritiska) tudi z gumbom za zagon /start pečice. lahk da ma funkcijo
žara skrtio na tak način

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Hvala za trud.

Načelno si vse zadel, razen nastavljanja moči gretja. Po pritisku na ta gumb se sicer na displeju pojavi ničla, ki pa je ne moreš spreminjati. Žara pa nima.

Moč se nastavi tako, da pritisneš gumb za timer in pritiskaš zgornji desni gumb. Na displeju se v spodnji vrsti spreminjajo ikone iz katerih je razvidna moč.

Nazadnje urejeno: