Hej vsem...
Za dnevno sobo/jedilnico iščem nek ličen glasbeni stolp, ki bi tudi dobro zvenel in da bi tudi bass linija bila dobra... Najbolje bi bilo, če bi bil to kakšen mikro glasbeni stolp, tam do nekje do 150 eur (mogoče še kak euro več)...
Zaželjeno je vgrajen Bluetooth, DAB sprejemnik in čim bolj glasen ter z dobrim zvokom in basom...
Gledam naslednje opcije (nemški linki, ker so tam ceneje):
LG cm2460 (100W RMS, BT, DAB)
LG cm2760 (160W RMS, BT)
LG CK43 (300W RMS, BT)
ONKYO CD 265 DAB (40W RMS, BT, DAB)
PANASONIC SC-UX104 (300W RMS, BT, DAB)
SHARP XL-B515 (40W RMS, BT, DAB)
PIONEER X-PM12 (2X38 RMS, BT)
PIONEER X-PM32 (2X60 RMS, BT)
SAMSUNG G 35 (160W RMS, BT)
Čeprav sem bil sprva najbolj zagret za LG CK43 ali PANASONIC SC-UX104 (ker imata največ W RMS), mi je v Harvey Norman rekel, da imajo to vsaka firma svoja merila za določanje RMS in da to ne pomeni nujno, da bo sistem bolj glasen in da bo bolj "nabijal"...
Kolikor vem, ima Pioneer dober zvok in bas, kajne?
Najbolj pomembno bi mi bilo, da ima vredu zvok in da vredu "nabija" (da ima globok bas)... Včasih me prime in si nabijam kak techno al pa hardstyle po bajti (ko sem sam doma... )
Priporoča kdo kaj drugega za podoben denar?
Za dnevno sobo/jedilnico iščem nek ličen glasbeni stolp, ki bi tudi dobro zvenel in da bi tudi bass linija bila dobra... Najbolje bi bilo, če bi bil to kakšen mikro glasbeni stolp, tam do nekje do 150 eur (mogoče še kak euro več)...
Zaželjeno je vgrajen Bluetooth, DAB sprejemnik in čim bolj glasen ter z dobrim zvokom in basom...
Gledam naslednje opcije (nemški linki, ker so tam ceneje):
LG cm2460 (100W RMS, BT, DAB)
LG cm2760 (160W RMS, BT)
LG CK43 (300W RMS, BT)
ONKYO CD 265 DAB (40W RMS, BT, DAB)
PANASONIC SC-UX104 (300W RMS, BT, DAB)
SHARP XL-B515 (40W RMS, BT, DAB)
PIONEER X-PM12 (2X38 RMS, BT)
PIONEER X-PM32 (2X60 RMS, BT)
SAMSUNG G 35 (160W RMS, BT)
Čeprav sem bil sprva najbolj zagret za LG CK43 ali PANASONIC SC-UX104 (ker imata največ W RMS), mi je v Harvey Norman rekel, da imajo to vsaka firma svoja merila za določanje RMS in da to ne pomeni nujno, da bo sistem bolj glasen in da bo bolj "nabijal"...
Kolikor vem, ima Pioneer dober zvok in bas, kajne?
Najbolj pomembno bi mi bilo, da ima vredu zvok in da vredu "nabija" (da ima globok bas)... Včasih me prime in si nabijam kak techno al pa hardstyle po bajti (ko sem sam doma... )
Priporoča kdo kaj drugega za podoben denar?