Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Nabavim LTE MIFI router ali en rabljen LTE telefon za dostopno točko? Cena je cca enaka, zanima me če namenska naprava deluje dosti boljše, ker telefon bi pol lahko imel za nadomestnega, doma v predalu
To je pa čisto po želji. Sam sem lani uporabljal 3G Android in je dobro delalo, letos pa sem nabavil en cenejši LTE MiFi (ga še čakam). Nekako se mi zdi bolj praktičen.
Definitivno MiFi. Če ne drugega, ti bo pri kakem dobrem (recimo Huawei E5377T) baterija držala skorajda pol dneva (odvisno od povezanih naprav,...)... Me zanima kateri android bi zdržal več...
Oboje, 13€ je powerbank, ostalo bo za mifi (ok, bo bolj proti 40€ 😃. Kje tocno bom niti ni važno, ampak je zadeva portable, poceni in še powerbank imam, če ga bom kje rabil
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.