Michael Winslow - Stand Up Comedy

VRHUNSKI AMERIŠKI “STAND UP” KOMIK ZNAN KOT “10.000 ZVOKOV”
MICHAEL WINSLOW

POSEBNA GOSTA:
GODART (zakaj se naši patetiki silijo zraven k vsaki pasji procesiji
bonk.gif
)

5. oktober 2009 ob 20.00, Unionska dvorana, Ljubljana

STAND UP« SHOW MICHAELA WINSLOWA V LJUBLJANI

V Unionski dvorani v Ljubljani se nam 5. oktobra 2009 ob 20.00 obeta res vrhunski dogodek “stand up” komedije, v katerem bo neprekosljivi Michael Winslow z domačima gostoma Juretom Godlerjem in Tilenom Artačem v skupaj triurnem nastopu poskrbel za kakovostno zabavo.

Michael Winslow, vrhunski ameriški komik, se je rodil leta 1958 v Washingtonu. Svetovno je znan kot “mož 10.000 zvočnih efektov”, saj odlično oponaša glasove slavnih ljudi, zvoke iz narave in zvoke naprav, seveda doživeto zavite v odlične skeče. Pri nas se ga najbolj spomnimo po vlogi Sgt. Larvella iz serije filmov Policijska akademija, kjer nas je navduševal s številnimi oponašanji različnih zvokov. Danes je tudi odličen komik, ki navdušuje po vsem svetu s svojimi “stand up” nastopi. Nastopal je tudi v številnih ameriških nadaljevankah kot so The Love Boat, Ed, Drew Carey Show, Family Guy, Harry and the Hendersons, ter filmih Cheech & Chong's Next Movie (1980), Underground Aces (1981), vseh sedmih filmih iz serije Policijska akademija, Spaceballs (1987), Alphabet City (1984), Buy And Cell (1989) in številnih drugih.

vir: eventim.si

Skratka, treba bo it.
zmaga.gif

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Evo, bil včeraj na tem famoznem showu.

Da vam iz prve roke povem vtise, in napotke za tistek, ki bodo šli danes...

- Prireditev je katastrofalno organizirana.
- Sedežni red ni določen, to pomeni, da se vsedeš kamorkoli želiš. In mi smo prišli približno 15 minut do osmih. Sedeži so bili prosti bolj na koncu. Seveda se temu primerno ni popolnoma nič videlo. Stoli so postalvjeni kot v eni šolski jedilnici, oder pa nizek. Godlerja in unega modela smo samo poslušali.
- Prvo uro sta na odru Godlar in njegov kamerdad. Če bo kdo zamujal naj se ne sekira, ker sta porazna. En kup nekih brezvzenih glasbenih vložkov, neka imitacija opere, neko kvazi posnemanje Mr. Beana... Skratka kar nekaj res. Škoda časa in hitenja. Načeloma sem Godlerja imela za dobrega komedijanata ampak se mi je včeraj popolnoma zasral.
- Po teh dveh modelih sledi pavza. Če imate dobre sedeže, potem ne pojdite ven, ker vam jih bodo zasedli, ko boste prišli nazaj. To je pač problem tega, ker ni nobenega sedežnega reda.
- Pavza naj bi trajala deset minut. Pač nekultivirani in nekulturni ljudje do konca žulijo v avli svoje pivo, ki ga potem z veseljem prinesejo še v dvorano in ti potem smrdijo s tistim pivom tam pod nosom. Vmes se seveda razbije še kakšen kozarec. Katastrofa
smirk-1.gif
. Mislim, da bi hostese na vhodih lahko to malo opozorile in ne bi spuščali v dvorani ljudi s steklenimi kozarci in steklenicami piva.

- Sam show Michaela je pa bil vrhunski. Nekaj ljudi je šlo po 20ih minutah ven, predvidevam da zaradi neznanja angleščine
smirk-1.gif
. Jaz priporčam, da grejo gledat tisti, ki imajo znanje angleščine, ker drugače je vse skupaj BV.

To je to
wink-1.gif

Sej to meni ni jasno. Kako greš lahko gledati šov, ki je v celoti v angleščini in to ne tisti knjižni, ti znaš pa 7 besed povprečno dobro izgovoriti :S

Jaz upam na prihod še kakšnega drugega komika, bolj v stilu same komedije kot performancea.

Winslow in npr. Pablo Francisco sta oponaševalca, jaz bi pravi stand up.

Lewis Black, Ron White, Louis C.K., Patrice O'Neal, Dave Chappelle,... to je pravi comedy.

Ampak to so bolj nerealne želje.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Jaz sem bil predvčerajšnjim... in je bilo super

- Prireditev je bila odlično organizirana, sedežni red je bil po načelu kdor prej pride prej melje... če piješ pivo v avli in računaš da bodo pred predstavo "še reklame" je tvoj problem. Ljudje so bili zelo kulturni, nobenega prerivanja ni bilo ali česa podobnega.
- Oder je bil tak kot je ponavadi na takih prireditvah, stoli tudi, ni bilo nagnjeno kot v arenah ali kinu, pač to ni kino ampak bolj gledališče (za to pa so ponavadi karte bližje - dražje.
- Godler in Artač sta pokazala da sta odlična v glasbi, tudi sicer razmeroma standardne čarovniške trike sta izvedla na korektni ravni, nad nivojem ki ga v Sloveniji lahko pričakujemo. oponašanje Mr. Beana je bilo sicer malo "meh" ampak ni bilo preveč moteče.
- Sedežev ni nihče zasedel, v okolici so bili vedno hostesniki, ki so skrbeli za red. Pijače ni bilo dovoljeno nositi v dvorano, med pavzo so sicer vsi obiskovalci dobili kozarec šampanjca.
- Ena iz družbe ne zna takorekoč niti besedice angleško pa je vseeno uživala celo predstavo Winslowa, tudi za klasično glasbo ji visi pa je uživala ob Godlerju in njegovem izvajanju Mozarta in Bacha... tako da, odvisno od človeka.

Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:

Da vam iz prve roke povem vtise, in napotke za tistek, ki bodo šli danes...

- Prireditev je katastrofalno organizirana.
- Sedežni red ni določen, to pomeni, da se vsedeš kamorkoli želiš. In mi smo prišli približno 15 minut do osmih. Sedeži so bili prosti bolj na koncu. Seveda se temu primerno ni popolnoma nič videlo. Stoli so postalvjeni kot v eni šolski jedilnici, oder pa nizek. Godlerja in unega modela smo samo poslušali.
- Prvo uro sta na odru Godlar in njegov kamerdad. Če bo kdo zamujal naj se ne sekira, ker sta porazna. En kup nekih brezvzenih glasbenih vložkov, neka imitacija opere, neko kvazi posnemanje Mr. Beana... Skratka kar nekaj res. Škoda časa in hitenja. Načeloma sem Godlerja imela za dobrega komedijanata ampak se mi je včeraj popolnoma zasral.
- Po teh dveh modelih sledi pavza. Če imate dobre sedeže, potem ne pojdite ven, ker vam jih bodo zasedli, ko boste prišli nazaj. To je pač problem tega, ker ni nobenega sedežnega reda.
- Pavza naj bi trajala deset minut. Pač nekultivirani in nekulturni ljudje do konca žulijo v avli svoje pivo, ki ga potem z veseljem prinesejo še v dvorano in ti potem smrdijo s tistim pivom tam pod nosom. Vmes se seveda razbije še kakšen kozarec. Katastrofa
smirk-1.gif
. Mislim, da bi hostese na vhodih lahko to malo opozorile in ne bi spuščali v dvorani ljudi s steklenimi kozarci in steklenicami piva.

- Sam show Michaela je pa bil vrhunski. Nekaj ljudi je šlo po 20ih minutah ven, predvidevam da zaradi neznanja angleščine
smirk-1.gif
. Jaz priporčam, da grejo gledat tisti, ki imajo znanje angleščine, ker drugače je vse skupaj BV.

To je to
wink-1.gif

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
točno to, pred sabo sem mel ene k najbrž glih niso imeli velik pojma o angleščini in so se sam smejali k je delu kake zvoke pa grimase.

Men osebno sta bla Godler pa Artač super.

Winslow je dober posnemovalec, svašta kaj zna spravt iz sebe, sam pač neke hudu smešne alineje pa glih ni imel.

Drgač pa super, sploh navdušen nad Star wars
grin1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:

Načeloma sem Godlerja imela za dobrega komedijanata

Odloč se že katerega spola si...
hysterical-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Se pozna, da je bil pri nas. V sharani mapi v emuli imam en njegov nastop, pa ga zadnje dni sami slovenci leechajo. Band wagon niggaz
grin1.gif

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Jaz sem bil v ponedeljek...

Artač in Godler sta pokazala, da sta prava mojstra. Samo vseeno se mi je njun del zdel bolj kot nekakšna drama in ne kot komedija
tongue-1.gif
Sicer je bilo nekaj komičnih scen, samo vseeno premalo...

Winslow nas je malo bolj nasmejal, res neverjetno kaj vse lahko oponaša. Jimi Hendrix zmaga
grin1.gif
Upam, da pride še kakšna znana 'grimasa' standup komedije...
Organizacija se mi pa tut ni zdela tako katastrofalna...smo šli med pavzo malo ven, pa smo vseeno prišli na iste zice (res je, da smo pustili puloverje tam...). Edino zamujat jim pa res nebi bilo treba. Namesto ob 20.00 so začeli ob 20.15, pavze ni bilo 20, ampak 30 minut...

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Sej to meni ni jasno. Kako greš lahko gledati šov, ki je v celoti v angleščini in to ne tisti knjižni, ti znaš pa 7 besed povprečno dobro izgovoriti :S

Jaz upam na prihod še kakšnega drugega komika, bolj v stilu same komedije kot performancea.

Winslow in npr. Pablo Francisco sta oponaševalca, jaz bi pravi stand up.

Lewis Black, Ron White, Louis C.K., Patrice O'Neal, Dave Chappelle,... to je pravi comedy.

Ampak to so bolj nerealne želje.

Ja baje naj bi sedaj več prihajali k nam... Jaz imam svojo pobožno željo - Jimmy Carr. Tvoje so pa že naravnost smešne
hysterical-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
ksz...

Bil na drugi predstavi. Razocaran nad pohlepom, ker so sedeze nabutal skupaj in dobis dolgovratnega bucmana pred sabo in se moras guncat levo in desno, da kaj vidis. Utrujajoce in nadlezno. Godler&co. bi se lahko izkazal precej bolje. Super "glasbenika" ok nastop in dve fore ostalo tema. Tema, ce gres na vecer komedije, ki pa je kar ni od nikoder prakticno. Zatorej ne razumem folka, ki se rezi cim se nekdo na odru malo drugace zadere. Imamo smisel za humor v peeesdi ali sem jaz butast?

WInslow je pa car in vsa cast za sinhronizacijo videoprojekcij in vse ostalo. Je pa res, da za tak event bi moralo biti ozvocenje v nulo spedenano. Ze v filmih ti kdaj uide kaksna beseda ampak v taki dvorani, kjer se vmes (ko ni nic smesnega) folk hahlja, iz zvocnika napol hresci ti uide marsikaj, vmes pa se v radar polje lovis nastopajocega.

Sampanjca ni bilo, folk zamuja nazaj v dvorano, pijaco so nosili v dvorano (noben ni tezil), predstava pa je zamujala 15 al 20 minut. Vec komedije od godlerja bi pustil precej boljsi overall pecat.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Godler je bil morda pogojno smešen pred 3 ali 4 leti, ko ga je javnost spoznala, zdaj je čisto v nekem svojem svetu in vprašanje kaj sploh hoče dosečt? Ker je daleč od smešen.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Meni so ob izhodu iz dvorane v roke potisnili reklamo za www.standupcomedyslo.com, 16. oktobra naj bi Prsemaforjo nastopal avstralec Damian Clark.