Mi kdo tole prosim prevede in uredi iz Slo v Nem?

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
Ola, pa sem se tudi jaz znašel na tem forumu, hehe, ni to, da so moji otroci tako veliki, ampak me sorodnica iz 1.letnika gimnazije prosila, če ji pomagam pri tem. Ob tem sem ugotovil, da moja nemščina je dobra, vendar le v pogovorni obliki. Tole, kar bi ona potrebovala, presega moje znanje.
Zato prosim vas, da mi tole prevedete. Zvezdice bodo podeljene.
lp
copy/paste:
OREHOVA ROLADA

Zutaten:
 8 Eier
 1 Päckchen Vanillinzucker
 1 Päckchen Backpulver
 8 Löffeln Zucker
 10 dag gemahlen Nuβ (10 dag mletih orehov)

ZUBEREITUNG:

Eiweiβ steifen Sie zu Schnee schlagen. Langsam rûhren Sie Eingelb, Zucker und Vanillinzucker an. Zuletzt dazugeben Sie Nuβ pomešane mit Backpulver. Quark gieβen Sie eni Backblech und backen Sie auf 150-200°C, ca. 20 Minuten.

Ko je pečena, jo zaviješ, počakaš, da se ohladi in jo namažeš s kislo smetano.

*RECEPT MORAM NAPISAT V IMPERATIVU

Pia_Tisa_Night

Penelopa
10. jan 2008
51
0
6
38
Ljubljana
Orehova rulada

Sestavine
8 jajc
1 zavojček vanilijevega sladkorja
1 zavojček pecilnega praška
8 žlic sladkorja
10 dag mletih orehov

Stepi beljake v čvrst sneg. Počasi primešaj rumenjake, sladkor in vanilijev sladkor. Nazadnje primešaj še orehe, pomešane s pecilnim praškom. Zmes prelij v pekač in peci približno 20 min na temperaturi med 150 in 200 °C.

Bo v redu tako?

Lp

Pia_Tisa_Night

Penelopa
10. jan 2008
51
0
6
38
Ljubljana
ups... jaz sem pa pomoje narobe dojela... ti rabiš tisto, kar je v slovenščini v nemščino prevest, kajne? oprosti... ups... za to pa tudi moja nemščina ni dovolj dobra
se opravičujem

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
ja, se tudi jaz malo opravičujem, je tole mogoče malce dvoumno.
ampak da ne bo več pomote, tole kar sem napisal, bi potreboval napisano v nemčkem jeziku in v imperativu.
mi je pa danes rekla, da to rabi do srede, torej do jutri
PLIZ; HELP; do srede tole rabim
thnx