Sam sem se zanimal za prenovo kopalnice pri njih. Izgledalo je tako....
Mozakar na oddelku je zadevo izrisal v tistem programu, poiskali smo material in tako dobili ceno materiala. So far so good.
Nato pridemo na temo izvedbe. Tisti dan je bil slucajno v trgovini njihov izvajalec. To je nek S.P. ki dela za njih - po besedah trgovca se za vse detajle glede izvedbe dogovarjas z njim. Vsaj pri meni je bilo tako in tukaj se je tudi zakompliciralo.
Z mojstrom sva si izmenjala kontaktne podatke in se dogovorila za termin, pri katerem bi naj naredil ogled in podal ponudbo za izvedbo.
Seveda na dogovorjen datum in uro ni prisel - po telefonskem klicu je povedal da se je zadrzal in ni mogel prit. Super vsaj poklical bi lahko in to povedal ne da cakamo brezveze. Podal je termin naslednji dan.
Seveda je naslednji dan zamudil 1 uro. Prisel na lokacijo gledal, meril, skiciral... Ponudbe za izvedbo nisem nikoli dobil, tudi spraseval nisem vec.
V Merkur sem sel z namenom, da mi ni treba iskat vseh moznih mojstrov (voda, elektrika, keramika...) in da imam eno kontaktno osebo - tudi ko gre kaj narobe da se ne ukvarjam z tako imenovanimi "mojstri" - zelel sem zadevo na kljuc. Vse kaj sem dejansko dobil je obcutek, da tega niso spodobni naredit.