Merilnik hitrosti in kadence za spinning

Smajo

Fizikalc
15. maj 2012
549
25
28
hraše
Evo iščem en merilnik kadence in hitrosti, da ga lahko namontiram na vsak spinning kolo, saj obiskujem fitnes centre na raznih službenih poteh, kjer so kolesa čudesa. Imam garmin uro, se pravi da je potrebna povezava ant+. Vaši predlogi.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Dokler so ceste kolikor toliko suhe bomo še zunaj poganjali.
smile-1.gif

Evo, robe kolikor ti srce poželi:
https://www.amazon.de/s/ref=nb...e+sensor+ant%2B

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Citat:
Uporabnik Smajo pravi:
Evo iščem en merilnik kadence in hitrosti, da ga lahko namontiram na vsak spinning kolo, saj obiskujem fitnes centre na raznih službenih poteh, kjer so kolesa čudesa. Imam garmin uro, se pravi da je potrebna povezava ant+. Vaši predlogi.

hitrost meri vsak, kadenco pa novejši. Da bi nekaj šraufal gor ob vsaki uporabi pomoje se ti ne bo dalo vsakič,...itaq se navadiš obratov počasi ali je 80, 90 ali 100 že veš počasi na pamet....bolj zanimivo se mi zdi da najdeš tak spinner ki ima ANT+ senzor za utrip v tem primeru ravbiš samo pas .

Smajo

Fizikalc
15. maj 2012
549
25
28
hraše
Tako kot sem že napisal, ker je čuda raznih spinning koles (na večino se moja ure ne poveže, kljub neki super duper firmi oz. elektroniki gor in ceni koles od 1000 do celo 2000 € na kolo) po hotelih, bi imel najraje takega , katerega lahko vedno namontiraš na kolo ali npr: na nogo in ti potem meri kadenco in hitrost. Imam garmin fenixa 3. Je to sploh možno?

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Stari senzorji delajo na magnet na gonilki + senzoir na okvirju in dejansko ne vidim praktične možnosti da boš to montiralv fitnes centru vsakič ko se usedeš na kolo.
Kar bi ti potreboval je najnovejši senzor kadence brez magneta k ise montira z elastiko na gonilko, je ANT+ zato bi ti moral delovat s tvojo uro, stane pa cca 30-40 eur.

https://www.google.si/search?q...2TMMfQORdTaM%3A

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Eni cel let gonimo kolo zunaj, ne bos verjel. In to brez obveznih pajkic s katerimi brijete norca iz sebe.
rolleyes-1.gif
Zmaga je +100kg, beerbelly in oprijeta konfekcija velikosti 46-48.