Mercatorjev nacho

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Mercator je imel do sedaj nek nacho s crno etiketo ki je bil dober, danes me je zagrabil nacho in grem v mercator ga kupit in imajo nekega novega poco loco ki je pa kr konkretno slabsi, okus sladkast velik po papriki, skratka enostavno ne tolk po siru kot bi moral bit, poden od podna je pa itak nacho od tine, tist ni pa ne enem ne drugem podobno, tist se enostavno nebi sploh smel imenovati nacho.

Vem sicer kje imajo pravega itd, samo tm so pac piksne ki so prevelke. Torej ali ima kaksen spar, tus kako boljso varianto?

Nazadnje urejeno:

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Jaz tudi iščem tapravega, pa ga nikjer ne najdem. V tušu sploh ne, leclerc ma enega v plastičnem lončku, ampak ni taprav... Včasih je bil v leclercu en v pločevinki, sedaj ga na žalost nimajo več...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.082
5.653
113
Uni majo vcasih tud 500g pakunge...ne rabs vedno 3kg kupovat

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.334
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Vem sicer kje imajo pravega itd, samo tm so pac piksne ki so prevelke. Torej ali ima kaksen spar, tus kako boljso varianto?

no kje?
smile-1.gif

v savlju imajo tud tamale pločevinke

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Jaz tudi iščem tapravega, pa ga nikjer ne najdem. V tušu sploh ne, leclerc ma enega v plastičnem lončku, ampak ni taprav... Včasih je bil v leclercu en v pločevinki, sedaj ga na žalost nimajo več...

Tudi jaz iščem enega DOBREGA (tale Leclercov v plastičnem malem kozarčku je prav zanič
frown-1.gif
)!!

Prosim sporočite, če ste našli kaj okusnega
cool-1.gif

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.736
100
63
Okusi so sicer različni, ampak vsaj nam je tale nacho od Tine res bljak... Če še tako težko mečemo hrano preč je ta z lahkoto letel v kanto..

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
TINA je najvecji gravz kar je lahko...nacho ni nacho ampak mokasto sranje, zenf ni zenf...druga pa nisem probaval...ze to dvoje sem stran vrgo