je možno, da je bil jankoviæ tako sposoben in krepil merc, sedaj pa je debeljak tako nesposoben, da ga bo dal tujcem ali šrotu?
kaj se dogaja in zakaj?
kaj se dogaja in zakaj?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
je možno, da je bil jankoviæ tako sposoben in krepil merc, sedaj pa je debeljak tako nesposoben, da ga bo dal tujcem ali šrotu?
kaj se dogaja in zakaj?
Sem napisal da sem proti! Tut kmeta ne bi subvencioniral! A bi država mogoče subvencionirala vsako mojo dejavnost, ki sem se je lotil?Citat:
Uporabnik softi pravi:
vprašanje zate.
če ne podpiraš nacionalizacije, mi povej kaj misliš o kmetijskuh subvencijah. sej to je financiranje kot recimo elan.
pa če je tuje bolje od našega, zakaj subvencioniramo našega kmeta?
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
aha, zagovarjas, da tujci na slovenske police nalozijo svoje izdelke, po tvoje so pac cenejsi in kakovostnejsi,
torej, lahko bi rekli, da tujci delajo v dobro fseh sloveskih potrosnikov
po drugi strani bi pa ti taiste tujce nenormalo opalu za preckanje tiste enped avtoceste po Sloveniji
Tujci naložijo tiste izdelki ki jim prinašajo donos investicija se more povrnit! Tako kot smo mi postavili vinjete ki vzdržujejo naš sistem! Vsaka trgovska veriga pa ima določen % koliko blaga nabavlja pri domačih proizvajalcih in oni potem izberejo to! Fer kaj je FER? Pošenih stvari več ni to je kapitalizem! Če bi bilo vse pošteno tako kot praviš te krize sedaj ne bi bilo! Zakaj pa verjetno v Evropi veste več!