Mercator

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
po dolgem, dolgem času me je pot slučajno spet zanesla do najboljšega soseda.... vzamem kruh, kislo papriko, mal salamce, sir....
se usedem zvečim, pa se mi zdijo paprike mal drugačne kot so bile včasih.... pa mal od dolgčasa berem in glej ga hudička paprik ne vlagajo več v Kamniku pač pa nekje južno od Kolpe. . . . . . mi je bilo kar malo žal, da nisem šel v Hofer po naše, pa še 15% so ceneje....

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.013
6.194
113
Dobro jutro
smile-1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Kumarice so tudi drugačne, beri slabše. Ni treba ugibat iz kje so zdej.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.013
6.194
113
Vsaj v naših krajih Hofer beleži povišano prodajo zavoljo Mercatorja in njegovih hrvaških izdelkov. Tudi na oko je Mercator mnogo manj obiskan kot nekoč.
Naj crkne Todorovič če hoče.. imamo konkurence koliko hočemo.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
To je pa res grozno. Jaz sem jih kupil, ampak še ne odprl. Me čaka presenečenje?
nahrung002.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Če prav razumem: kupil si trgovsko blagovo znamko in pizdiš čez okus in kraj proizvodnje?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
po dolgem, dolgem času me je pot slučajno spet zanesla do najboljšega soseda.... vzamem kruh, kislo papriko, mal salamce, sir....
se usedem zvečim, pa se mi zdijo paprike mal drugačne kot so bile včasih.... pa mal od dolgčasa berem in glej ga hudička paprik ne vlagajo več v Kamniku pač pa nekje južno od Kolpe. . . . . . mi je bilo kar malo žal, da nisem šel v Hofer po naše, pa še 15% so ceneje....

si pogledal embalažo pred nakupom? sigurno imaš na izbiro tudi etine izdelke.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
To makedonsko/srbsko vloženo zelenjavo že po embalaži spoznaš, čeprav ima gor etiketo s hišno znamko.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:

Sm hotu odpret temo pa sm mislil da pretiravam.
Isto. Vzamem kumarice Merkator, probam, tak slab, plehek okus in samo alkoholni kis, pogledam etiketo uvoznik Merkator proizvajalec pa hrcki

To je nasa drzava s prodajo res zadala zebelj v krsto slovenskih izdelkov in to je sam zacetek, bomo vidl kaj se bo.

Nazadnje urejeno:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.934
6.012
113
Izdelki v Mercator so samo mehko prilagajanje na poletno turistično sezono, ko je 90% Zlovencev v Hrovatiji.
Da jih ne zadane šok, ko ne morejo kupiti Slo izdelkov.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.989
6.213
113
blizu močvirne prestolnice
Sam kupujem v Mercatorju približno toliko kot pred prodajo. Se pravi bore malo.Toda moram reči, da so se močno popravili, res pa ne kupujem njihovih znamk.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Imam raje HR in SRB izdelke, kot pa izdelke iz Lidla/Hoferja, kjer je velika večina made in Poland in podobno, seveda delano za Lidl/Hofer.

Res da ne podpiramo svojega gospodarstva, ampak PIK-ovim salamam prav nič ne manjka.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Imam raje HR in SRB izdelke, kot pa izdelke iz Lidla/Hoferja, kjer je velika večina made in Poland in podobno, seveda delano za Lidl/Hofer.

Res da ne podpiramo svojega gospodarstva, ampak PIK-ovim salamam prav nič ne manjka.

hysterical-1.gif

Kmalu (če že ni)bo več slovenskih firm(izdelkov) v hoferju kot v mercatorju.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:

hysterical-1.gif

Kmalu (če že ni)bo več slovenskih firm(izdelkov) v hoferju kot v mercatorju.

Ja, sramota...
stupid-1.gif

Jaz v Mercatorju kupujem, kar je še ostalo slovensko...

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.530
2.290
113
Najboljša fora je, ko predsednik uprave mercatorja pred parimi meseci na SLO 1 zagotavlja, da ni res da menjajo slovenske izdelke s hrvaškimi.
Ko se pa sprehodim čez lokalni mercator pa vidim, da je pol izdelkov zamenjanih. Ali pa je na etiketi drug dobavitelj.

Naj se jebejo, raje grem v hofer ali spar imajo več slo robe

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja... in? a bo kdo odgovarjal za te zadeve? nekdo je lagal, nekdo zavajal in nekdo sestavil neumno pogodbo. aja, pa pogodbe je tud nekdo podpisal...