Menjava Home gumba(iphone 6s)

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Crknil mi je home gumb pri telefonu.
malce spraseval okrog... cena cca 40-50€,vendar nebi delovalo odklepanje na prstni odtis.
Uradni servis menja samo komplet zaslon... cena... taksna da sem jonraje pozabil.

kaksna ideja .
ker trenutno mi odklem na pratni odtis dela(in mi je zelonuporaben), ne dela pa za home... in zadevo rešujem tako da imam home gumb na zslonu.

lo

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Odvisno koliko je star 6S ... Ce je sele pred kratkim potekla garancija, se mogoce splaca poklicati na Apple support (0800 80321 - pogovor poteka v anglescini, klic je brezplacen >> https://support.apple.com/sl-si/HT201232 ) ... Ce bos dovolj prepricljiv, ti znajo odobriti garancijsko menjavo in ti bodo dali neko stevilko primera, s katero se potem obrnes na pooblasceni servis - EPL, iStyle, Pro Servis,...) ... Direktno na pooblascenem servisu ne morejo narediti nic, ce je izven garancije ...

x5x

22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Ni ratalo, ker je malo prevec iz garancije. Sicer je predlagal naj pritisnem na uradni servis ter da naj oni posljejo zahtevek... za boljso ceno ali pa garancijsko popravilo../ Malce glupa cena za menjavo zaslona glede na to da je telefon vreden cca 300-350€😉

bom se malo preko maila poskusil ce rata😉😀
Mi je malo skoda ker je telefon super, eden redkih ki se jih do sedaj nisem naveličal

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
314
2
18
Zgodil se mi je podoben primer, HOME gumb mi je pred nekaj dnevi nehal delovati na iPhone 6 Plus (fingerprint reader še vedno deluje), tako da trenutno uporabljam softverski nadomestek (home gumb na zaslonu). Zanimivo pa, da se je težava pojavila takrat, ko sem opazil, da se mi je telefon ukrivil (bendal), kar je bil splošni problem pri tej generaciji iPhonov.

Kakšna je najboljša možnost, da se tole uredi? @x5x Ti si že rešil problem?

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
To lahko naredi samo apple. Odloči se kaj ti je bolj pomembno TouchID ali delujoči home knof.

Aliens

18. jun 2008
314
2
18
Mimogrede, koliko je pa uradna cena popravila s strani appla?

In pa ali se da tako nastavit, da dela softverski home na en dotik? Trenutno moram pritisniti enkrat ta gumb in potem posebej izbrati še opcijo home. Malo zamudno.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Aliens pravi:
Mimogrede, koliko je pa uradna cena popravila s strani appla?

In pa ali se da tako nastavit, da dela softverski home na en dotik? Trenutno moram pritisniti enkrat ta gumb in potem posebej izbrati še opcijo home. Malo zamudno.

Prevec... ker gre pomoje samo tako, da zamenjajo cel telefon...

Po ceniku tukaj je menjava za iPhone 6 Plus dobrih 450€... >> https://www.epl.si/servis1/izvengarancijska-popravila.html

x5x

22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Tako je menjajo samo komplet... ...po telefonu receno 450€...
Zaenkrat sem še na sw resitvi...
Sicer pa gumb pa bom najverjetneje zamenjal.. j ga bom pa brez fingerprinta,
ce se seveda ne navadim rešitve.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
To gre,potem verjetno za zamenjavo celega tleefona... torej dobis novega, tvojega pa pustis njim... Jaz bi v takem primeru raje dal se nekaj zraven in kupim drugega... po moznosti novejsi model...
wink-1.gif

Aliens

18. jun 2008
314
2
18