Menajva volanskega obroča

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.555
1.157
113
Bi znal kdo oceniti na oko, koliko bi stalo, če bi pri avtomobilu želel zamenjati volanski obroč? Torej, airbag je dober, vendar je volanski obroč preveč obrabljen, razne gumijaste oblekice pa mi niso všeč... Pa volanski obroč je iz plastike... Avto pa je srednjega cenovnega razreda...

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
kateri avto?

meni so volan preoblekli v novo usnje za 70€
Jaz sem dal tudi popolnoma zdrsan in olupljen plastičen volan preobleči v usnje za podoben denar in po dveh letih še vse kot novo.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.555
1.157
113
Fiat.
grin1.gif
Doblo.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
kateri avto?

meni so volan preoblekli v novo usnje za 70€
Jaz sem dal tudi popolnoma zdrsan in olupljen plastičen volan preobleči v usnje za podoben denar in po dveh letih še vse kot novo.

V bistvu sem jaz dal na dotrajan usnjen volan dodatno plast usnja, s tem se je volan še odebelil po mojih željah
zmaga.gif

sem pa prek neta kupil identičen volan (samo obroč brez airbaga in multifunkcije) za 20€, ga dal obleči, potem pa premontiral in starega prodal za 20€
smile-1.gif

ker preoblačenje traja kar nekaj ur, pa lažje je če je volan izven vozila
tongue-1.gif

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Jaz sem ga dal Ahčinu v Voklo. Super narejeno, po dobri ceni
smile-1.gif
Če je govora o avtohiši Ahčin v Voklem, je meni tako šalabajzersko pobarval avto, da ga za nobeno stvar ne morem več priporočat.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Ja, ka ličanje sem že slišal... ampak klepar pa ličar sta čist neki drugega. (naj bi bila brata, en ima kleparijo, drugi barvanje). Klepar zadevo obvlada, tudi vse ostalo, kar se tiče mehanike. Meni so ga tudi barvali, pa nisem bil zadovoljen, šel nazaj, reklamiral, pa so zhrihtali. Grenak priokus je sicer ostal, ampak so bli pa korektni.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Meni je računal 95 € za preoblačenje volana in prestavne ročice, pa je sedaj po enem ali dveh letih stanje (se niti ne spomnim več) še vedno kot novo. Sam je poskrbel tudi za demontažo in montažo volana, končano je bilo v dobrih 5 urah.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Ja, ka ličanje sem že slišal... ampak klepar pa ličar sta čist neki drugega. (naj bi bila brata, en ima kleparijo, drugi barvanje). Klepar zadevo obvlada, tudi vse ostalo, kar se tiče mehanike. Meni so ga tudi barvali, pa nisem bil zadovoljen, šel nazaj, reklamiral, pa so zhrihtali. Grenak priokus je sicer ostal, ampak so bli pa korektni.
Jaz sem imel pri njih kleparijo (iz vrat ven potegnit tri poškodbe, podobne toči), pa niso lepo popravili, od ličanja/barvanja pa so pustili tri lepe fleke. Da ne omenjam še tega, da so mi popolnoma zvili pritrditev za gumijasti čep (neuporabno sedaj) za zapiranje vrat. In to pri vratih, katere sploh niso popravljali.
Odnos lastnika pa tako vehementen, da nimam primernih besed.

Pa sorry za smetenje teme avtorju.