Piščančji nadev mi je približno jasen (koščki fileja, koščki paprik, malenkost čebule, začimbe....).
Bega me samo, koliko fižola naj dam zraven in če ga naj pred tem kaj pretlačim ali se bo razpustil sam po sebi.
Sem si zamislila, da bi bolj skup držal omako, kot da bi bil cel notri.
Ugotavljam, da nimam pojma o fižolu
Kot dodatno prilogo bi naredila tudi neko fižolovo pasto.
Imam rdeč fižol v konzervi, verjetno bi bilo dobro, da ga pretlačim čez kakšno široko cedilo, ampak kaj pa potem?
Malo pekočih začimb zraven in potem pretenstat?
Koliko vnaprej to lahko naredim?
Kaj pa nadev s tuno?
Tu bi kakšno koruzo zraven dala verjetno?
Rabim še vege nadev...
Bega me samo, koliko fižola naj dam zraven in če ga naj pred tem kaj pretlačim ali se bo razpustil sam po sebi.
Sem si zamislila, da bi bolj skup držal omako, kot da bi bil cel notri.
Ugotavljam, da nimam pojma o fižolu
Kot dodatno prilogo bi naredila tudi neko fižolovo pasto.
Imam rdeč fižol v konzervi, verjetno bi bilo dobro, da ga pretlačim čez kakšno široko cedilo, ampak kaj pa potem?
Malo pekočih začimb zraven in potem pretenstat?
Koliko vnaprej to lahko naredim?
Kaj pa nadev s tuno?
Tu bi kakšno koruzo zraven dala verjetno?
Rabim še vege nadev...