Meglenke pri vklopu in izklopu

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Torej na ford cmax bi rad da ko zaklenem ali odklenem zadevo, da bi se prižgale meglenke za par sekund?

To kr lokalnemu avtoštromarju ali kako?

Pa se da zadeva naštimat še pol recimo, da se to dogaja samo ob določenih urah, al je to pol že treba kaj not montirat?

Peljal bi štromarju da nastavi računalniško (ali kako že) in čao, brez poseganja mehanično...

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Milsim da ta zadeva nebo tako lahko izvedljiva, kot si misliš, ker koliko se jaz spomnim moj C-max ni mel "folow me home lights" le te bi lahko prevezal na meglenke.
Najbolje je da si dobiš kje ta modul (ebay), in greš s tem do štromarja ki ti ga nato zmontira na meglenke in kontakt od sprejemnika RC za odklep in zaklep.
Lahko pa zakmpliciraš pa kakega elektronika zagnjaviš da ti naredi modul in sicer ko je avto prižgan in gorijo luči ti da signal 1, kar pomeni da ko avto vgasneš se vklopijo meglenke za Xs, modul si zapomni vklop meglenk in ti ob pretisku na tipko RC vklopi meglenke, ko zopet zazna signal 1 se vgasnejo in ti pičiš dalje. če luči niso prižgane je signal 0 in se ti tudi meglenke ne prižgejo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma nocem komplicirat z moduli ipd. bom peljal k trem različnim, pa če noben nebo znal pa nebo pač teh luči. Če bi to blo easy izvedljivo za par e pol ja, zdaj po ebayu pa okol skakat in montirat pa mi ni najbolj
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Ko se boš pred policaji skrival, boš tovrstni light-show še obžaloval. :D

Podobne teme