Misliš???? Če je to res, potem je to največji idiotizem do sedaj. jaz imam ponavadi telefon v žepuCitat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Mislim, da se tu uporablja kar mikrofon telefona. In če je telefon oddaljen te bo slabo slišal...
A to je mikrofon? jaz sem se pa spraševal kaj je toCitat:
mikrofon je na stropu med voznikom in sovoznikom, ob luči.
Citat:
Tako je pri mojemu kolegu. Ima en LG radio se mi zdi....
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Tako je pri mojemu kolegu. Ima en LG radio se mi zdi....
To se tebi samo zdi...
Imam občutek da je tudi pri meni tako. Ko me kliče hčera katera ima iphona me skoraj ne sliši...z drugimi pa še nisem imel problemovCitat:
Se mi pa zdi da je odvisnu tudi od drugih telefonov, ker eni me normalno slisijo, pri drugih pa morem malo bolj naglas govorit.
Mislim da je to problem vseh bluetooth povezav. Enak problem imam tudi z čelado katero imam preko bluetootha povezano s telefonomCitat:
Me pa bolj moti ena druga stvar - ko se javim, traja kako sekundo ali dve, da se klic sploh "akvitira", do takrat me pa sploh ne slisijo.
PozdravljeniCitat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Pozdravljeni
Imam novega Megana Berline in imam vgrajen bluettoth radio. Deluje BP. Imam pa problem, da me sogovornik pri telefonskem pogovoru slabo sliši
A je to kakšna nastavitev na radiu??
Prosim za pomoč
In katere nastavitve naj bi pregledal? Prej mi je HTC delal BP, tako da so nastavitve na radiu verjetno vredu. Na telefonu pa ne vem kaj naj nastavljamCitat:
Uporabnik sass pravi:
še enkrat pojdi skozi nastavitve, na samsung galaxy ace dela bp