Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jutri ali pa v sredo se odpravljam malo osvežit v naše morje (al pa k sosedom - Savudrija, Kanegra..), pa me zanima, če so res meduze, kje so in če ta golazen kaj opeče. Rabim bolj najnovejše informacije, če se le da.
Ok, evo iz prve roke - izola danes. Uni klobucnjaki beli itak ne opecejo in so tako ali tako prisotni v maju in zacetek junija, potem pa I recej manj. Danes sem plaval v izoli in piranu, nikjer nic...potem se pa v izoli skoraj zaletim v eno rjavo bestijo z vijolicnimi bunkicami na lovkah... Sem se tok ustrasil da sem kar rikverc plaval. To je bilo dopoldne, popoldne pa spet nikjer nic.
jao prjatu to so klobuki. Mi je kr tezko gledat zabite starse ko svojim mulcem pustijo da jih mnozicno pobijajo, stem da lahko kdo se posteno odleti po betonu ce na to stopi in na soncu so zelo slabo vidni na tleh.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.