Oktobra mi je v Bratislavi Slovak podrsal sprednji odbijač in masko. Izpolnila sva evropsko poročilo, priznal je krivdo, vse skupaj je potem šlo na Triglav, kjer sem prijavil škodni primer. Zdaj po 5 mesecih sem dobil odgovor, da so s slovaške zavarovalnice prejeli soglasje k povračilu škode in me naproščajo, da posredujem original račun za popravilo.
Ampak tu nastane problem... Izvajalec (Porsche Verovškova) bo popravljal avto samo v primeru, če sam takoj poravnam račun in nato čakam na denar od zavarovalnice, ker oni se ne bodo bockali z zavarovalnico glede plačila. Vedno do zdaj je zavarovalnica nakazal direktno izvajalcu in nisem rabil nič posredovati ali plačevati.
Kako ukrepati?
Ampak tu nastane problem... Izvajalec (Porsche Verovškova) bo popravljal avto samo v primeru, če sam takoj poravnam račun in nato čakam na denar od zavarovalnice, ker oni se ne bodo bockali z zavarovalnico glede plačila. Vedno do zdaj je zavarovalnica nakazal direktno izvajalcu in nisem rabil nič posredovati ali plačevati.
Kako ukrepati?