Medion Lifetab (Hofer)

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Odpiram novo temo če bo več odziva.

Skratka pred pol leta nabavil omenjeno tablico.
Do sedaj brez problemov delala.
Sedaj pa zadnji teden na polno zmrzuje. Jo prižgem in se touchscreen sploh ne prižge. Na njej ne morem nič delati.
Vidi se v vogalih da je prižgana ker je bolj svetlo. tudi sama tablica je ''topla'' torej prižgana.
Enostavno povedano ob zagonu zmrzne. Varianta da vzamem baterijo ven ni, gumba reset ali česa podobnega nima.
Ko se baterija potrosi (se ugasne) in potem jo lahko prižgem če imam srečo.
to se dogaja zadnji teden odkar se mi je updatala na Android 4.0
redface-1.gif

Torej ali je stvar za na servis ali?

P.S.
Če ima kdo račun pod treh mesecev od omenjene tablice naj mi piše ma PM
evil.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.122
4.095
113
Tako 5 sec googlanja vrne video:

Sicer nima veze s tvojim problemom ampak vidi se pa da očitno ocpijo za reset ima, rabiš pa izvijač!
evil.gif

Sicer pa ne razumem, ko se zadeva zažene potem deluje ok? Če ne deluje OK si poskušal pogledat kaj se dogaja s CPUjem? Pobit vse tekoče procese (task killer)?

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Meni se le prižge.
Ne pride niti do logotipa Medion.
vidi se da je prižgan ker je screen svetel.
Pobil sem vse.
Edino če zbrišem vse programe katere sem inštaliral pa da vidim.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.295
23
38
Murska republika
Neki program ti blokira zagon, kaj storiti ? Če si malo experta ga preko povezave USB probaj povezati z osebnim računalnikom in preglej programe če ti ta povezava ne dela je tablica za odpad.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
če je problem v nekem programu se vrejetno ne bo 1x prižgala drugič ne. Če pa vseeno rečeva, da je res neka aplikacija pa ujameš ko se prižge in narediš factory data reset in ga spraviš v začetno stanje.

Če že greš delat take zadeve....

Lahko jo tudi v factory defult obnoviš preko usb je pa postopek malenkostno drugačen med proizvjalci tako da bo to poved stric gugel

edit:
Če se ti prižge izberi settings/privacy/factory data reset

Tako je bilo v androidu 3.2 v 4 pa je podobno.

Nazadnje urejeno: